Vestuvių fotosesijos vieta Lietuvoje

Ruošiantis didžiausiai gyvenimo šventei – vestuvėms – sudėtinga išsirinkti vietą, kurioje bus rengiama fotosesija. Vienos vietos asocijuojasi su gerais prisiminimais, o kitos – atvirkščiai. Vestuvių fotografas tikrai pateiks ne vieną pasiūlymą, kur galėtumėte rengti savo vestuvių fotosesiją, juk Lietuva – nuostabi Šiaurės Europos valstybė. Įvairialypis šalies reljefo leidžia mums grožėtis aukštumomis, lygumomis, žemumomis. Metų laikai suteikia galimybę pamatyti gamtą iš visų pusių: pavasarį – bundančią, vasarą – žydinčią, rudenį – spindinčią, o žiemą – miegančią. Savo gimtinėje galime pamatyti ir pievų, ir dirbamos žemės plotų, ir miškų, ir pelkių, ir ežerų. Taip pat Lietuva iš kitų pasaulio valstybių išsiskiria tuo, kad jai priklauso beveik 91 km Baltijos jūros pakrantės. Mūsų šalis – išskirtinė. Čia tikras rojaus kampelis. Pasirinkimų vestuvių fotosesijai – galybė.

Jūra visuomet asocijuojasi su romantika, ilgesiu, svajonėmis, todėl būtent Baltijos jūros pakrantė puikiai tinka vestuvių fotosesijai. Vanduo visuomet sukelia tam tikrų apmąstymų, tad ir nuotraukos atrodys mąslios, meniškos. Tuščiame pajūrio paplūdimyje stovinti sutuoktinių porelė atspindi galią, valdžią, todėl nuotraukos atrodo itin stipriai. Tokiose plačiose erdvėse kaip jūros pakrantė, uostas ar panašiose pajūrio vietose (Olando kepurė ar pan.) padarę savo vestuvių fotosesiją tikrai nesuklysite. Jūsų ir vestuvių fotografo bendro darbo produktas bus tikrai įstabus.

Javų, levandų laukai, pievos – tai vietos, kuriose jaunavedžių fotosesijos rengiamos dažniausiai. Tai tikrai nesunkiai randamos vietos visuose Lietuvos regionuose ir nuotraukos atrodo gaiviai, jaukiai ir artimai. Dažniausiai vestuvių fotografai siūlo javų laukus. Jei fotografuojama liepos pabaigoje – rugpjūčio pirmomis dienomis, tai javai būna pilnai subrendę ir tiesiog spindi geltona/aukso spalva.

Lietuvos girios, miškai taip pat tinkamos vietos vestuvių fotosesijoms. Žalias samanų kilimas apsuptas ilgaamžių medžių suteikia tvirtumo ir jėgos įspūdį.

Jei fotografuojama rudenį, kai medžių lapai nuspalvinti, tuomet nuotraukoms sukuriama vienokia nuotaika, o jei pavasarį, kuomet visa gamta bunda, skleidžiasi – kita. Skirtingais metų laikais bet kokiai vietai suteikiami skirtingi atspalviai, todėl būtent besikeičiantys sezonai ir orų sąlygos labiausiai lemia nuotraukos matomą nuotaiką, jos sukeliamą įspūdį.

Pilių, senų autentiškų pastatų Lietuvoje tikrai netrūksta. Pavyzdžiui Panemunės pilių ansamblis Jums gali pasiūlyti autentiškus, istoriją menančius pastatus, prie kurių jaunasis ir jaunoji vestuvių fotografo pagautuose kadruose atrodys it princas ir princesė savo karalystėje.

Miestų ir miestelių Lietuvoje taip pat nestinga. Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos senamiesčiai – įspūdingos, istoriniais įvykiais alsuojančios vietos, kuriose vestuvių fotografas jaunavedžius gali pamatyti įvairiais rakursais.
Svarbiausia įsivaizduoti rezultatą, kurio tikiesi iš nuotraukų, kokios jos turėtų būti, tuomet išsirinkti vietą, aprangą, atributiką tikrai nebus sunku. Tereikia atverti fantaziją ir paleisti ją į laisvę. Juk kaip ir rašytojas Paulo Coelho savo knygoje rašo: „…kai Tu tikrai ko nors trokšti, visas pasaulis slapta padeda Tau įgyvendinti šį troškimą“.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt kamtoreikia.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top