Logistikos kompanijos Vilniuje

Lietuvoje savo šaknis įleidusi ne viena logistikos įmonė, kuri stipriai įsitvirtinusi į Lietuvos žemę. Jos siūlo platų spektrą paslaugų ne tik šalies teritorijoje, bet ir už jos ribų. Viena iš tokių logistikos kompanijų Vilniuje – „Vilniaus tranzitas“.

Ši įmonė, kaip uždaroji akcinė bendrovė įsikūrė 1994 m. Praėjus metams Muitinės departamento įsakymu UAB patalpose buvo įkurtas muitinės krovinių postas, o vėliau (1996 m.) – ir vienas pirmųjų mūsų šalyje importo – eksporto terminalas. 1999 m. „Vilniaus tranzitas“ tapo logistikos kompanijų grupės „AD REM Group“ dalimi.

Ši logistikos kompanija Vilniuje lokalizuota strategiškai patogioje vietoje, nes šalia lokalizuotas tarptautinis oro uostas, aplinkelis Vilnius – Minskas – Maskva, įmonės teritoriją siekia geležinkelio atšaka bei visai netoli rytinė ES siena (tik 32 km). Ši įmonė gyvuoja jau daugiau nei 20 metų, todėl gali pasigirti ilgamete patirtimi savo veiklos srityje. „Vilniaus tranzitas“ savo darbus 1994 m. pradėjo su 2000 kv. m sandėlių ir 12 darbuotojų. Šiuo metu turimų sandėlių plotas išaugo net 28 kartus, o darbuotojų – daugiau nei 14 kartų.

Per pastaruosius penkerius metus įvairios įrangos modernizavimui bei atnaujinimui investuota net 22 mln. litų. Šiai logistikos kompanijai Vilniuje priklauso importo ir eksporto terminalas, atvirieji muitinės, akciziniai, distribuciniai, įvairių temperatūrinių rėžimų, pavojingų krovinių (tepalų, cheminių medžiagų) saugojimo sandėliai, atviros saugojimo aikštelės, įvairios svarstyklės, automobilinės ir geležinkelio rampos. Moderni įmonės įranga leidžia operatyviai dirbti su stambiagabaričiais ir sunkiasvoriais kroviniais.

Ilgametę patirtį turintys profesionalūs darbuotojai užtikrina kvalifikuotų paslaugų tiekimą. Visi krovos ir sandėliavimo darbai apdrausti įmonės civilinės atsakomybės draudimu, o visi saugomi kroviniai apdrausti papildomu krovinio draudimu. Visišką saugumą užtikrina net ir ginkluota apsauga budinti visą parą.

Scroll to Top