Led balionai

Led balionai, kaip modernaus verslo pavyzdys

Norint pradėti verslą reikalinga verslo idėja, kuri būtų perspektyvi. O perspektyvi ji gali būti keliais būdais: arba verslininkas turi pasiūlyti kažką naujo, ko kiti neturi arba kažką pasiūlyti ar pagaminti geriau nei kiti. Geresnė gali būti kokybė, kaina, dar gali būti platesnis pasirinkimas nei pas konkurentus. O kad prekę galėtų pasiūlyti pigiau, verslininkas privalo turėti žinių, sugebėjimų ir orientuojantis į verslo objektą – pelną – mažiausiomis sąnaudomis uždirbti kuo daugiau. Vyrauja
amžina kova tarp dviejų nuomonių: kad verslumas yra įgimtas gebėjimas ir talentas ir, kad verslumo galima mokytis teoriškai, taikyti praktikoje ir taip pat tapti puikiu verslininku. Matyt, nėra neginčijamos tiesos, ne tik todėl, kad visos taisyklės turi išimtis, bet ir todėl, kad net nėra didelio skirtumo tarp tiesiog talentingų verslininkų skaičiaus ir tų, kurie tikslą pasiekė tik sunkiu darbu. Dažniau girdime sėkmės istorijas apie verslininko išsilavinimo neturinčius žmones, o nuosekliai išsilavinimo ir karjeros laipteliais lipantys verslininkai tyliai sau sėkmingai verslauja.

Kad verslas būtų sėkmingas, kaip jau minėta, reikia kažką padaryti geriau už kitus, pasiūlyti žmonėms pigesnes, kokybiškesnes arba įvairesnes prekes arba paslaugas. Tačiau yra ir dar vienas būdas, kuris padeda verslui sėkmingai gyvuoti – tai pažangumas. Led balionai yra puikus pavyzdys. Led balionai – tai šviečiantys balionai, kurių viduje yra integruotos švieselės. Taigi, jei švenčių dekoracijomis besiverčiantis verslininkas pradeda prekiauti balionais, jis turi pagalvoti, kodėl žmonės turėtų pirkti balionus būtent pas jį, o ne kur kitur. Taip balionai įgijo įvairias formas, spalvas ir užrašus. Kuomet formos, spalvos ir raštų nebepakako, atsirado helio balionai, kurie buvo tikra balionų pasaulio sensacija. Tačiau laikui pirkėjams pabodo ir jie. Lekiančioje kasdienybėje naujovės greit pasensta ir verslininkai nuolat turi pažvelgti į savo prekes ir paslaugas kitu kampu ir kliento akimis. Helio balionai buvo patobulinti bengališkomis ugnelėmis, o moderniausias atnaujinimas, kuris praplėtė balionų asortimentą – led balionai (šviečiantys balionai), kurių integruotos švieselės pakeitė bengališkas ugneles.

Kol kas, led balionai – naujiena Lietuvoje, tačiau ši naujiena greit pasens, o kol tai nutiks, mes galime laukti kol verslininkai sugalvos kuo mus vėl nustebinti. Sveika konkurencija pasitarnauja pirkėjo, kliento poreikiams ir ne tik dekoracijų versle.

Scroll to Top