sužadėtuvių žiedai su brangakmeniais

Kokius sužadėtuvių žiedus su brangakmeniais savo mylimosioms renkasi Lietuvos vyrai?

Ieškote savo merginai tobulo sužadėtuvių žiedo? Norite, kad ji būtų maloniai nustebinta ir sužavėta? Tuomet apsiginkluokite kantrybe ir nusiteikite tobulo sužadėtuvių žiedo paieškoms. Skirtingų variantų – be galo daug. Visi ji žavingi ir traukiantys akį. Kaip gi rasti tą vienintelį ir labiausiai tinkantį sužadėtuvių žiedą savo lietuvaitei merginai?

Ne paslaptis, kad sužadėtuvių žiedas turi būti su brangakmeniu – tai nerašyta taisyklė. Tai populiaru tiek Letuvoje tiek visame pasaulyje. Tačiau neišsigąskite, nes brangakmenių pasirinkimas toks pat platus kaip ir pačių sužadėtuvių žiedų. Įvairių juvelyrinių dirbinių parduotuvių asortimentuose puikuojasi tiek briliantais, tiek safyrais, tiek smaragdais papuošti sužadėtuvių žiedai.

Sužadėtuvių žiedo išsirinkimas – kiekvieno asmeninis reikalas. Vieni renkasi pagal spalvą, kiti renkasi pagal formą, dar kiti žiedą renkasi pagal jo dydį. Kiekvienam savi kriterijai. Renkantis sužadėtuvių žiedą su brangakmeniu, dažnai nuosprendį galutiniame taške padeda priimti akmens spalva. Pvz. sužadėtuvių žiedai su safyru – tai žiedai su mėlynu akmeniu. Jis įmontuojamas į žiedo vidurį, patį centrą. Garantuojame, kad tokia akmens spalva patrauks visų dėmesį. Gaila, bet lietuviai tokių ryškių spalvų brangakmenių nelinkę dovanoti. Šioje vietoje pasireiškia lietuvių konservatyvumas.

Taip pat išsiskiria ir sužadėtuvių žiedai su smaragdais, kurie pasižymi sodriai žalia spalva. Tai gili spalva, kuri simbolizuoja gyvybę. Taip pat, kaip jau minėta, ši spalva labai sodri, ryški, todėl neliks nepastebėta. Taip pat kaip ir su safyrais, šių brangakmenių spalva yra rėžianti akį, todėl Lietuvos vyrukai vengia juos dovanoti savo mylimosioms.

Jei Jūsų draugė vis dėlto nemėgsta išsiskirti, mėgsta solidžius, kuklesnius papuošalus, tuomet sužadėtuvių žiedai su briliantais, kurių spalva neutrali (balta, lengvai sidabrinė), jai tikrai tiks ir patiks. Ši spalva ir šis sužadėtuvių žiedo brangakmenis yra pats populiariausias mūsų šalyje – Lietuvoje.

Reiktų nepamiršti, kad ne vien sužadėtuvių žiedo brangakmenis parodo visą grožį. Labai svarbu, kad brangakmenio spalva būtų suderinta su sužadėtuvių žiedo metalo spalva, kuri gali būti įvairi. Dažniausiai pasirenkamas žiedo metalas – auksas. Jis gali būti įvairių spalvų: baltas, rausvas ar geltonas. Kiekvienas auksas su skirtingu brangakmeniu atrodo skirtingai, todėl labai atidžiai išanalizuokite, ar brangakmenis ir metalas dera tarpusavyje.

Sužadėtuvių žiedai su brangakmeniais – tai tradicija, kurią vykdo kiekvienas vyras iš kartos į kartą. Nesvarbu, jis gyventų Lietuvoje ar kitoje pasaulio šalyje. Išsirinkite patraukliausią ir tinkamiausią sužadėtuvių žiedą sau mylimai moteriai ir keliaukite ją nustebinti paprašydami jos rankos ir ant pirštelio užmaudami šį nuostabų juvelyrinį dirbinį.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt kamtoreikia.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top