interneto svetaines pavyzdziai

Kaip internetinę svetainę paversti dar geresne? Patarimai atsakingiems web dizaineriams

Ko reikia, kad į jūsų internetinę svetainę žmonės plūste plūstų? Žinoma, pirmiausia, tai turi būti aktuali jiems informacijos prasme svetainė. O antras ir ne ką mažiau svarbus dalykas – svetainės dizainas. Nors internetinių tinklalapių išvaizda yra labai subtilus, subjektyvus dalykas, dėl geriausių jos dizainų diskutuojama labai dažnai. Talentingiausi web dizaineriai ir šia sritimi besidomintys asmenys nuolat svarsto, kokie interneto svetainės pavyzdžiai galėtų būti laikomi, kaip geri ir tinkami rodyti kitiems. Variantų yra ne vienas, bet iš tokių diskusijų gimė keli, ypač naudingi patarimai. Jie padės atsakyti į klausimą, kokių įrankių reikia, kad internetines svetaines ir tinklalapius web dizaineris galės kurti nepriekaištingai ir gana greitu tempu.
1. Iš senų princesių į naujausias technologijas
Bene pati svarbiausia internetinių svetainių kūrimo įrankių funkcija yra palengvinti įvairias funkcijas. Taip pat jos ypač svarbios siekiant pritraukti senesnės kartos išradimus ir idėjas prie novatoriškų technologijų. Pirmoji, iš tiesų elementari priemonė, kaip būtų galima pasisemti idėjų svetainės dizaino tobulinimui yra ne kas kita kaip jūsų naršyklė. Ji naudinga dėl to, kad gali parodyti, kaip paprastomis, tačiau realiomis sąlygomis, atrodys jūsų sukurta svetainė. Visi interneto svetainės pavyzdžiai čia atsiskleidžia labai greitai ir aiškiai.
2. Google disko piešimo aplikacija (drawing app)
Ši programėlė pagrįsta vektoriais, todėl internetinės svetainės dizaino kūrimas čia vaizduojamas vektorine išraiška. Vektorinė grafika yra labai patogi keičiant svetainės elementų dydžius, sujungiant elementus ir pan. Be to ši aplikacija gali būti pasiekiama ir kitiems asmenims, naudotojams. Jie gali prisidėti prie internetinių svetainių dizaino tobulinimo ar klaidų taisymo. Čia yra ir automatiniai gidai.
3. Stiliaus prototipai tekstui
Beveik visi interneto svetainės pavyzdžiai turi tekstą. Tik klausimas, kaip žinoti, ar jis parengtas gerai? Siekiant tai išsiaiškinti, gali pasitarnauti stiliaus prototitai. Išskirtinai tipografijai sukurti įrankiai padeda svetainėje tinkamai suprojektuoti teksto vietą.

Scroll to Top