Tez tour

Su kuo keliauti pigiausia?

Dažnas žmogus, pagalvojęs apie kelionę, tiesiog nušvinta ir pradeda svajoti apie pasaulio vietas, į kurias norėtų patekti arba kuriose jau yra buvęs. Daugeliui kelionės atneša džiaugsmo, į sielą ramybės, nusiraminimo ir noro. Noro gyventi geriau, siekti užsibrėžtų tikslų ir pamatyti tai, kas dar nėra matyta. Vis dėlto, nors keliauti trokšta daugelis, reikia nepamiršti ir patiriamo streso planuojant kelionę.

Keliauju pat

Aš keliauju pats – tokią frazę galima išgirsti iš ne vieno žmogus. Organizuoti kelionę patys, dažniausiai, mėgsta jauni žmonės, kurie turi laiko, noro ir galimybių susiplanuoti savo maršrutą, paieškoti pigesnių lėktuvo bilietų. Planuojantiems kelionę patariama:

  • Susiplanuoti visą kelionės biudžetą. Internetas yra pilnas informacijos, svarbiausia mokėti tą informaciją susirasti. Gerai paieškojus galima tikrai atrasti kiek kainuoja maistas, gėrimai ir pramogos tam tikroje šalyje. Šią informaciją skelbia įvairūs interneto portalai, kelionių organizatoriai, keliaujantys žmonės. Planuojant biudžetą reikia atsižvelgti ne tik į kainas, esančias šalyje, bet ir į lėktuvo bilietus, nakvynės vietų kainas. Labai svarbu pasiimti papildomų pinigų, jeigu atsirastų nenumatytų išlaidų.
  • Iš anksto užsisakyti lėktuvo bilietus. Pasirinkimas platus, tad tikrai kiekvienas randa bilietų už prieinamą kainą.
  • Užsisakyti viešbutį. Tai svarbu padaryti iš anksto, kad nuvykus į šalį nebūtų nereikalingų problemų.
  • Pasidaryti lankytinų vietų sąrašą, žemėlapyje pasižymėti įdomias lankytinas vietas ir objektus. Žinoma, visada galima pasikliauti informaciniais portalais kuriems darbas, informacija, turizmas tam tikroje šalyje– nėra naujiena.

 

Keliauju su kelionių organizatoriumi

Keliauti su kelionių organizatoriumi renkasi žmonės, kurie neturi laiko arba noro planuoti kelionės patys. Lietuvoje yra ne vienas kelionių organizatorius, kuris siūlo įvairius kelionių paketus už prieinamą kainą. Tokie kelionių organizatoriai kaip Tez tour, Novaturas ir kiti yra žinomi Lietuvoje, lietuviai šiomis kompanijomis labai pasitiki. Tiek Tez tour, tiek Novaturas ir kitos įmonės pateikia pačius įvairius pasiūlymus į šalis, kurios domina keliautojus. Kelionių organizatoriai suplanuoja keliones nuo A iki Z, todėl žmonės, susimokėję pinigus už kelionę, gali jos ramiai laukti, nestresuoti ir žinoti, kad viskas jau yra paruošta. Ar toks keliavimas yra pigesnis nei kelionės organizavimas ir planavimas pačiam – atsakyti sunku. Norint keliauti pigiau, reikia susirasti kelionę už tinkamą ir prieinamą kainą.

Daugelis užduoda sau klausimą, ar tikrai keliauti pačiam yra pigiausias variantas? O gal vis dėlto verta rinktis kelionių organizatorių? Sprendimą kaip ir su kuo keliauti, turi priimti kiekvienas žmogus, kuris nori keliauti pigiai, be streso ir kuo įdomiau bei įvairiau.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt kamtoreikia.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top