Persikraustymas: daryti patiems ar pasikliauti perkraustymo kompanijomis?

Persikraustymas, tai daug kantrybės, planavimo bei darbo reikalaujantis procesas. Ypatingai tada, jei persikraustyti žadate iš vienos šalies į kitą. Nesvarbu kokio pobūdžio persikraustymas bebūtų, persikėlimas į naujus namus ar ofisą, jis sukelia išties daug rūpesčių bei sumaišties. Tačiau, taip pat, kaip ir bet kurioje kitoje situacijoje, persikraustant galima išlikti ramiems ir bent šiek tiek sušvelninti visą procesą. Svarbiausia, atsipalaiduoti ir viską daryti palaipsniui.

1.Apgalvokite kiekvieną žingsnį

Prieš pradėdami kraustymosi darbus, pirmiausiai pasidarykite pilną darbų sąrašą. Iš eilės suplanuoti darbai, ne tik padės darbus atlikti operatyviai, tačiau primins darbų seką bei neleis pamiršti svarbiausių punktų. Kai kiekvienas žingsnis bus apgalvotas, jūs išvengsite nesusipratimų.

2.Neatidėliokite darbų

Persikraustymas ir atidėliojami darbai yra du nesuderinami dalykai. Norint jog viskas vyktų sklandžiai, darbus turite atlikti iš anksto suplanuotu metu. Jeigu darbai bus atidėliojami, nepastebimai pradėsite stresuoti ir jaudintis jog dabar, tai tikrai nieko nespėsite. Tuo pačiu nutols ir kiti svarbūs darbai. Sumaištis – neišvengiama.

siuntų siuntimas į Lenkiją

3.Pasirūpinkite pakavimo priemonėmis

Prieš pirkdami pakavimo priemones, visų pirma įsivertinkite savo turtą. Dažnai nutinka taip, kad žmones nuvertina savo turimų daiktų kiekį ir įsigyja per mažai dėžių, minkšto popieriaus bei kitų prekių. Tada, į parduotuves tenka sugrįžti antrą, trečią, o kartais net ir ketvirtą kartą. Patikėkite, toks neatsakingas požiūris tikrai nepadeda sutaupyti laiko ir kantrybės.

4. Pasirinkite tinkamą siuntų, daiktų gabenimo kompaniją

Nesvarbu, persikraustote iš vieno Lietuvos miesto į kitą, ar iš vienos šalies į kitą, daiktų pervežimas privalo būti patikėtas kompanijai, kuri atsako už savo veiksmus. Dažniausiai, siuntos į Lenkiją, Angliją, Norvegiją bei kitus lietuvių pamėgtus miestus nukeliauja itin greitai ir saugiai, tačiau būna atvejų kai procesas tiesiog sustoja ar nutinka kažkas nenumatyto. Jeigu norite perkelti lengvai dūžtančius, sunkius ar labai vertingus daiktus, rinkitės tik gerą vardą turinčias kompanijas. Jos pasirūpins jog jūsų siuntos būtų pristatytos laiku, nuo durų iki durų. Taip pat, nepamirškite jog daiktų saugumas priklauso ir nuo jūsų. Pakuokite atidžiai ir kruopščiai. Na, o ant labiausiai dūžtančių daiktų, nepamirškite užklijuoti įspėjamojo ženkliuko.

Scroll to Top