Kelionė į Nyneshamną

Kelionė į Nyneshamną

Naujai atraskite Švediją! Dabar tai padaryti nesunku, nes galite greitai bei patogiai nukeliauti ten keltu. Kelionė į Nyneshamną – tai puikus sprendimas norintiems patogiai pasiekti netoliese nuo atvykimo uosto esančią Švedijos sostinę – Stokholmą. Keliaukite moderniais „Stena Line“ keltais, atraskite naujus kraštus ir patirkite nepamirštamų įspūdžių!

Keltų linija Ventspilis-Nyneshamnas

Kelionė maršrutu Venspilis Nyneshamnas „Stena Line“ keltais “Scottish Viking” ir ”’Stena Flavia” trunka nuo 9 iki 11 valandų. Išvykti galite iš „Stena Line“ terminalo Ventspilyje du kartus per dieną – ryte ir vakare. Keleivių registracija baigiama likus 2 valandoms iki kelto išvykimo. Išvykę rytą, tos pačios dienos vakare jau būsite Švedijoje, o išvykę vakare, kitos dienos rytą jau būsite pasiekę kelionės tikslą, todėl laikas nakvojant patogiose kelto kajutėse tikrai neprailgs.

Kelionės metu galite užkandžiauti keltuose įsikūrusiuose baruose, užkandinėse, apsilankyti restoranuose bei įvairiose suvenyrų ir kitų prekių parduotuvėse. Kajučių pasirinkimas labai platus: galite apsistoti prabangiuose liuksuose, šeimyninėse, paprastose keturvietėse, dvivietėse kajutėse su langu ar be jo. Keliauti galite automobiliu, motociklu, dviračiu – jiems būtina įsigyti specialią vietą.

Ką galima pamatyti Nyneshamne?

Atvykę į Nyneshamną pajusite mažo bei jaukaus miestelio atmosferą. Dėl palankios geografinės padėties ir daug čia atplaukiančių keltų, miestelyje gerai išvystyta susisiekimo sistema, daug parduotuvių. Atvykusius prie jūros pakrantės Jus pasitiks mažas žvejų uostas, galėsite išvysti senąją Nyneshamno gotikinę bažnyčią, daug išlikusių senų, praėjusių amžių pastatų, apsilankyti netoliese įsikūrusiame SPA centre.

Nyneshamnas nutolęs tik apie 50 km į pietus nuo Stokholmo, todėl galėsite greitai bei patogiai pasiekti sostinę savo automobiliu, dažnai kursuojančiais traukiniais ar autobusais.

Baltijos jūros perlas Stokholmas

Kelionė į Švediją nepamačius jos sostinės būtų ne tokia įspūdinga. Stokholmas – tai didžiausias Baltijos jūros miestas, dar dažnai vadinamas šiaurės Venecija, kadangi yra įsikūręs daugybės salų archipelage. Įspūdinga gotikinė architektūra, žalių erdvių ir vandens telkinių gausa paverčia šį miestą išskirtiniu. Daugelį lankytinų vietų galite aplankyti pėsčiomis. Nepamirškite užlipti į rotušės bokštą ir išvysti stulbinančią miesto panoramą.

Keliauti „Stena Line“ keltais paprasta ir patogu. Išvyskite Nyneshamną, Stokholmą bei jo apylinkes. Jūsų kelionė bus nepaprasta ir unikali. Nepraleiskite progos pasimėgauti bei patirti naujų įspūdžių!

Scroll to Top