Lauko kepsninės pasirinkimas ir tinkama jos priežiūra

Greičiausiai sutiksite, išsirinkti lauko kepsninę nėra taip paprasta. Turėdami itin platų lauko grilių pasirinkimo asortimentą, mes ilgai sprendžiame, kurį gi grilių galiausiai pasirinkti. Tuo labiau, jog šiuo metu parduotuvėse esantis kepsninių asortimentas yra tiesiog didžiulis. Visgi, prieš perkant, pirmiausiai užduokite sau klausimą, kokios gi kepsninės jums iš tiesų reikia? Vienkartinės, kurią panaudojus galėsite tiesiog išmesti, ar kokybiškos, kompaktiškos ir funkcionalios lauko kepsninės, kuri tarnaus ne vienerius metus. Tam, kad pasirinkti būtų paprasčiau, mes supažindiname su keliais etapais, kurie padės išsirinkti kepsninę bei ją tinkamai prižiūrėti.

Taigi, visų pirma apgalvokite kaip dažnai ketinate gaminti maistą įsigytoje kepsninėje. Kaip ir minėjome prieš tai, tai yra ypač svarbu, kai svarstote tarp dviejų tipų prekių. Kokybiško brangaus grilio, ar kiek žemesnės kokybės kepsnine. Taip pat, kur naudosite kepsninę. Virtuvės šefams ar mėgėjams savaitgalius praleisti gamtos apsuptyje mėgaujantis grilyje paruoštu maistu, rekomenduojame rinktis produktą, kuris bus ilgaamžis. Su tokio tipo kepsnine galėsite ne tik nustebinti savo draugus ar šeimą, bet surengti nepamirštamus BBQ vakarėlius savo kieme, parke ar  tiesiog gamtoje! Dar vienas svarbus elementas yra kepsninės tipas. Rinktis galite iš stacionarių arba mobilių kepsninių. Stacionarios kepsninės puikiai tinka tiems, kurie turi nemažai vietos savo kieme ir terasoje, bei maistu mėgsta mėgautis tiesiog namuose. Tačiau jeigu jūs esate keliautojas ir mėgstate keisti aplinką, vertėtų rinktis mobilią, kilnojamą kepsninę, kuri galės keliauti kartu su jumis. Idealus variantas – kamado mini kepsninė. Maža, kompaktiška ir itin funkcionali.

Taip pat, įsigiję kepsninę/grilių nepamirškite ir jai pritaikytų priedų. Net ir mobilios kepsninės turi joms pritaikytus stalus, įrankius bei kitus įrankius, kurie gali padėti gaminant kiek įvairesnį maistą. Kepant picą, pyragą ar net duoną tiesiog barbekiu kepsninėje! Kepsninių priedai, tokie kaip peiliai, mentelės, anglys – taip pat turi tikti išsirinktai kepsninei.

Na, o tam, kad kepsninė tarnautų ilgai, po kiekvieno naudojimo ją kruopščiai išvalykite ir laikykite sausoje vietoje. Nepalikite lauke, po atviru dangumi. Ypatingai jeigu nusimato lietingas sezonas. Jeigu pirksite dujinę kepsninę, ją valykite metaline plaušine po kiekvieno maisto kepimo. Tačiau jeigu įsigysite keraminę kepsninę, ją valykite itin kruopščiai ir švelniai tik su jai skirtomis valymo priemonėmis, kurias rekomenduos kepsninę parduodantis asmuo.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt kamtoreikia.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top