Oranžinis paplūdimio skėtis

Lauko skėčiai – puiki apsauga nuo kaitrios vasaros saulės

Suprantama, kad vasaros metu daugelis mūsų stengiasi lauke praleisti kuo daugiau laiko. Jeigu tik leidžia galimybė – dažnas mėgaujasi gamtos malonumais nuo ryto iki vakaro. Tiesa, kad malonumai nevirstų ligomis – siūlome nepamiršti gydytojų rekomendacijų nebūti ant saulės, kadangi tiesioginiai spinduliai gali sukelti įvairias sveikatos problemas.

Jeigu norite savo sode jaustis puikiai – tokiu atveju į pagalbą Jums ateina lauko skėčiai. Lauko skėčiai arba pavėsinės gali būti labai įvairios, tad peržiūrėkite prekybos vietose egzistuojančius pasiūlymus ir pirkite ne tik lauko eksterjero puošybos elementą, tačiau ir apsaugą Jums suteikiantį komponentą.

Geriausio lauko skėčio pasirinkimas

Kokybiški lauko skėčiai yra labai įvairūs. Norėdami rasti geriausią – turite žinoti savo poreikius. Juolab, nurodysime kelis pasirinkimo aspektus, kurie dažniausiai sukonkretina paieškas ir padeda rasti tai, kas Jums labiausiai tinka.

  • Svarbiu kriterijumi tampa kaina, kadangi nesinori už skėtį permokėti. Nepamirškite, kad akcija padės sutaupyti, skėtis kainuos pigiau, tačiau kokybė bus tokia pati.
  • Perkant internetu labai patogu skaityti žmonių, kurie jau įsigijo konkrečius modelius, atsiliepimus. Pasinaudokite kitų patarimais.
  • Pasidomėkite plačiau gamintojais ir rinkitės patikimo gamintojo produkciją.
  • Peržiūrėkite stiliaus variacijas. Juk verta įsigyti ne tik funkcionalų, tačiau ir stilingą daiktą.
  • Skiriasi skėčio dydis. Vieni yra didesni, o kiti – skirti vaikams.
  • Skėtis gali būti transportuojamas iš vienos vietos į kitą arba gali atlikti pavėsinės funkciją ir visą laiką būti vienoje vietoje.
  • Skiriasi medžiaga, tad rinkitės kokybišką, kuris apsaugo ne tik nuo lietaus, tačiau ir nuo saulės.
  • Vieni skirti nedideliuose soduose, o kiti kurti masiniams renginiams. O kokio labiausiai reikia Jums?

Su galimybėmis siūlome susipažinti internete, kadangi tai puikus būdas sutaupyti daug laiko ir rasti tai, kas Jums labiausiai tinka.

Komponavimas lauko erdvėje

Radę Jums tinkamą skėtį nesunkiai įkomponuosite savo namuose. Svarbiausia rinktis pagal dydį, kadangi pagal erdvę labai didelis arba labai mažas bus ne tik funkcionalus, tačiau ir nekaip atrodys. Taip pat komponuodami derinkite ir prie lauke esančių baldų. Naudinga apspręsti, ar Jums labiausiai tinka klasikinis stilius, ar atrodo, kad gražiausiai atrodo modernus. Galiausiai, raskite tokią vietą, kuri nebūtų labai atvirta, kadangi ypač didelis vėjas gali sugadinti skėtį.

Įvertinus kelias smulkmenas rasite tobulą vietą, kurioje skėtis atliks tobulai jam paskirtą funkciją. Ieškokite pagal poreikius. Juolab, perkant internetu galima sutaupyti daug laiko ir jokio skirtumo, ar skėtis turi būti pristatytas į Kauną, Vilnių ar Šiaulius. Taupykite savo laiką ir mėgaukitės nauda.

Scroll to Top