Kelyje sugedo mašina. Kaip man elgtis?

Net ir nuolatos prižiūrimos transporto priemonės genda, tad jeigu norite išvengti panikos kelyje – telefone visada verta turėti numerį, kuriuo galima kreiptis tokiu atveju, kai pasitaikė viena iš tų nesėkmingų dienų. Automobilių techninė pagalba suteikia galimybę neišsigąsti, nepergyventi ir priimti pagalbą, kuri ne tik padės sutaupyti daug laiko, tačiau tuo pačiu ir pastangų bandant savarankiškai išspręsti auto gedimo problemas kelyjhttps://tralasplius.lt/e.

Sugedus transporto priemonei kelyje – nereikia pergyventi. Pagalba greitai atvyks iki Jūsų. Tačiau pateiksime kelis paprastus patarimus, kurie Jums saugiai laukti tralo. Juk ypač svarbu tinkamai rūpintis savo saugumu užgesus labai judriuose keliuose arba esant blogoms oro sąlygos, tamsiuoju paros metu.

  • Pirmiausia labai svarbu rasti profesionalus ir tuo pačiu juos iškviesti. Tokiu atveju kol jų lauksite – galėsite pasirūpinti kitomis keliomis smulkmenomis, kurios garantuos, kad saugiai sulauksite savo pagalbos.
  • Labai svarbu apsirengti liemenę, kuri atlieka ašvaitinę funkciją. Net ir dienos metai tai yra labai rekomenduojama. Kai kurie galvoja, kad tokio tipo liemenės skirtos siekiant puikiai matyti tik nakties metu, tad jas ir reikia dėvėti tik tada, kai lauke labai tamsu. Tai – prastas pasirinkimas. Juolab, pažeisite KET.
  • Lygiai taip pat labai svarbu uždėti trikampį atšvaitą ant gatvės, kuris įrodo, kad netoli yra gedimas. Vėlgi, pagal KET tokio trikampio dėjimas yra privalomas. Paprasčiausiai taip informuojate visus kitus kelių eismo dalyvius, kad Jūs esate sugedęs.
  • Žinoma, jokiu būdu nestovėkite važiuojamojoje kelio dalyje. Paprasčiausiai tokiu atveju rizikuojate būti ne tik sužeistas, tačiau keliate pavojų ir kitiems kelių eismo dalyviams.
  • Labai rekomenduojame bestabdyti kitų eismo dalyvių, kadangi niekada negalite žinoti – kas sustos. Šiuo atveju automobilių techninė pagalba yra tai, ko reikia laukti ir kas gali Jums suteikti pagalbą. Paprasčiausiai tai galimybė jaustis saugu ir tuo pačiu užtikrinti, kad greitu metu galėsite ir toliau tęsti savo kelionę.

Sugedus mašinai svarbiausia racionaliai įvertinti situaciją ir laukti pagalbos, kuri gali Jums padėti net ir iš pačios sudėtingiausios situacijos išsikapstyti be jokio vargo.

Scroll to Top