Kur rengiami protmūšiai Vilniuje

Ieškote kur Vilniuje būtų galima linksmai praleisti savaitgalio vakarą būryje draugų tačiau nerandate sau tinkamiausios vietos tai padaryti? Jei taip, žemiau rasite išvardintas populiariausias Vilniaus vietas, kurios tiks ir išrankiausiems žmonėms.

Distilerija

Tai vienas populiariausių barų Vilniuje, kur galima ne tik atsigerti alaus ar įvairiausių kokteilių, bet ir gauti skanaus, restoraninio lygio patiekalų. Būtent tai ir papirko dauguma lankytojų. Maloni atmosfera, kultūringi žmonės, skanūs gėrimai bei didelis maisto asortimentas, tai yra tai dėl ko žmonės ten grįžta dar ne vieną kartą.

Drops

Tai vieta panaši į prieš tai minėtą barą. Ten nuvykus su būriu draugų galima ramiai pasėdėti ir pabendrauti bei tuo pačiu audringai pasilinksminti. Didelis kokteilių pasirinkimas, gyvo alaus asortimentas bei galimybė užsisakyti maisto, tai pagrindiniai aspektai padedantys pavergti lankytojų širdis. Šiame bare vyksta gyvos muzikos ir Dj’aus pasirodymai priverčiantys lankytojus pajudėti bei yra stalo futbolas, mėgstantiems azartišką laiką. 

Mr. Pub

Tai Vilniaus centre įsikūręs jaukus baras siūlantis didelį pilstomo alaus asortimentą bei išskirtinį komfortą. Didelė baro erdvė ir minkštos sofos sukuria jaukumo ir privatumo jausmą, todėl tai puiki vieta ramiam pasisėdėjimui su draugais ar šeima. Baras taip pat rengia beer pong turnyrus, siūlo galimybę žaisti biliardą ar net surinkti prie stalo žaidimo rato. Atvykę į šį barą žmonės pasijunta tarsi namie, todėl jei norite pabėgti nuo šurmulio ir vakarą praleisti ramiai siūlome apsilankyti Mr. Pub.

Taigi, renkantis vietą kur praleisti savaitgalio vakarą svarbu nuspręsti ko iš šio vakaro tikitės. Jei norite ramiai pasėdėti su draugais, pažaisti biliardą ar stalo žaidimus, tai tokiu atveju išbandykite Mr. Pub. Jei norite didesnio šurmulio tačiau taip apt patogiai pasėdėti draugų kompanijoje, tuomet siūlome barą Drops ar Distilerija.

Scroll to Top