Modernus šaldytuvas

Kodėl rasoja šaldytuvas?

Ar galite įsivaizduoti savo gyvenimą be šaldytuvo? Turbūt ne. Ir tai yra visiškai natūralu, kadangi tai įranga, kuri ne tik gyvenimą padaro kur kas paprastesniu, tačiau tuo pačiu…  įranga tiesiog yra būtina. Žinoma, net ir pati geriausia technika genda ir nei vienas iš mūsų negali to išvengti. Džiugu, kad šaldytuvų remontas atliekamas labai greitai, kainos – patrauklios ir kartą profesionalų sutvarkyta įranga daugiau nebegenda.

Meistrai visada padės

Sugedus šaldytuvui Salvata meistrai padės Jums visada. Ir jokio skirtumo, kokio gamintojo įranga sugedo: Snaigė, AEG, Liebherr, Ardo, Samsung, Bosch, Carrier, Beko, LG, Fagor, Electrolux, Gorenje ar kt. Meistrai pasirūpins, kad gedimai būtų laikini, remontas – greitas, taisymas – pigus.

Pirmiausia reikia nepamiršti, kad toli gražu ne visi šaldytuvai yra funkcionalūs. Kol vieni labai puikiai palaiko temperatūrą ir padeda užsitikrinti, kad šaldytuvas veiktų sklandžiai ir pats atsišaldys, kai to reikės, tuo tarpu kitiems reikalingas nuolatinis žmogaus dėmesys, kadangi be jo šaldytuvo įranga gali pradėti gesti.

Dažnas gedimas – šaldytuvuose kaupiasi vanduo, kadangi sugenda termostatas ir įranga nebegali atlikti pagrindinės jai paskirtos funkcijos. Tokiu atveju būtina kreiptis į meistrus, kadangi sutvarkyti termostato ir elektronikos be specialios įrangos nepavyks.

Jeigu Jums reikalingas šaldytuvo remontas, apsilankykite: https://salvata.lt/buitines-technikos-remontas/saldytuvu-remontas/

Netinkamas šaldytuvo naudojimas

Žinoma, kartais šaldytuve kaupiasi vanduo dėl visiškai paprasčiausių priežasčių, kurios neturi jokio “santykio” su gedimais. Tiesiog žmonės į šaldytuvus deda per karštus maisto produktus, o to rezultatas – netinkamas karščio ir šalčio santykis. Tiesa, siūlome nepamiršti, kad dažnai taip darant gadinamas šaldytuvas, tad reikalingas ir būtinas tik atvėsusio maisto dėjimas į šaldytuvą. 

Taip pat jis gali pradėti rasoti tokiu atveju, kai šaldytuvas labai ilgai laikomas atidarytas arba tuomet, kai jis yra galo neuždarytas, neužspaustas. Kartais žmonės net nežino, kad šaldytuvas nėra tinkamai užvertas. Dažniausiai taip nutinka, kai sugenda įrangos durų guma. Tokiu atveju taip pat verta kreiptis į meistrus, kadangi senas gumas jie pakeičia naujomis.

Jeigu Jums reikalingas pramoninių arba buitinių šaldytuvų meistras – tokiu atveju siūlome jį kviestis į namus. Vilniuje tokios paslaugos teikiamos dažnai, juolab, kainos – patrauklios. Galiausiai, jeigu reikia – pasirūpinama, kad reikalingos dalys būtų pristatytos ir iš kitų Europos šalių. Viskas – dėl kliento.

Scroll to Top