Akcija manikiūrui

Kodėl populiari manikiūrininkės profesija?

Manikiūrininkės profesija- viena populiariausių, kuri ne tik garantuoja darbo vietą, bet ir teikia malonumą. Jei mieste nėra tinkamo darbo, o užimtumo problema yra gana aktuali neturėtumėte jaudintis ir veltui švaistyti laiko- yra nuostabi profesija, kuri sugebės pamaitinti ir atsistoti ant kojų.  Manikiūro mokymai yra paprastas ir jaudinantis procesas, atskleidžiantis visas nagų priežiūros paslaptys. Galite išmokti tinkamai prižiūrėti nagus ir rankų odą, atlikti nagų dekoravimą, išmokti manikiūrų subtilybių, sužinoti kokie manikiūro tipai egzistuoja, galite tai padaryti patys.

Kokie populiariausi manikiūro tipai?

Populiariausi manikiūro tipai: klasikinis, narkotikų manikiūras, aparatūros manikiūras, europinis manikiūras, karštas manikiūras. Manikiūrininkės profesija apima pirštų jautrumą, gerą judesių koordinaciją, gerą smulkiąją motoriką, normalų spalvų suvokimą, sugebėjimą kruopščiai atlikti darbą, sugebėjimą užmegzti kontaktą su skirtingais žmonėmis. Manikiūrininkė turi žinoti ir laikytis visų sanitarinių ir higienos darbo taisyklių. Žinoti įvairių lakų savybes ir mokėti jas pritaikyti, tap pat žinoti nagų ligos požymius ir darbo su probleminiais nagais specifiką.

Naudokite tik tinkamus manikiūro  įrankius

Netinkami ar pasenę manikiūro įrankiai žaloja nagus ir jų odeles, todėl ilgainiui jos tampa kietos, o nagų plokštelė gali pradėti banguoti. Saugokite ir puoselėkite savo nagus, naudodamos tik kokybiškus ir patikimus manikiūro įrankius. Manikiūro- pedikiūro priemonėms dažnai taikoma akcija ir išpardavimai. Juk akcijų ir išpardavimų nebūna perdaug, tuo labiau, kad tokiu būdu ne tik sutaupote, bet ir  įsigyjate reikalingas priemones, arba už tą pačią kainą nusiperkate ką nors papildomai- pasinaudokite šia, verta dėmesio galimybę.

Gelinis nagų lakas

Gelinis nagų lakas yra pranašesnis už įprastą laką, tuo jog išsilaiko net iki 3 savaičių. Lakavimo eiga paprasta todėl galite nusilakuoti nagus ir namuose. Gelinių lakų spalvos dengiasi lengvai ir tolygiai, o stingsta vos per 30 sek. LED lempuose arba 2 min. UV lempose. Tam, kad sėkmingai galėtumete atlikti gelinį lakavimą, jums gali prireikti apatinio bei viršutinio gelinių lakų sluoksnių, grunto nagams, įvairių  dildžių, nesipūkuojančių  servetėlių UV arLED lempos ir gelinio lako lipnumo valiklio.

Scroll to Top