Dangoraižiai

Kuriame Vilniaus rajone  geriausia gyventi?

Esate Vilniaus gyventojas ir galite džiaugti, kad pagaliau įsigyti nuosavą būstą? Tokiu atveju prieš pradedant rinktis konkrečius butus reikia nepamiršti plačiau susipažinti su Vilniaus rajonais. Net ir vienas miestas gali būti toks skirtingas ir tuo pačiu toks įvairus, tad platesnė pažintis su skirtingais mikrorajonais yra būtina.

Vilniaus mikrorajonai yra labai įvairūs, tad jeigu mažai nusimanote šioje sferoje – tokiu atveju trumpai apibūdinsime pagrindinius. Galbūt šis gidas padės Jums paprasčiau ir tikslingiau pasirinkti.

GRIKIŠKIŲ RAJONAS

Nors nuo miesto centro gyvenvietė yra nutolusi per 17 km, tačiau su mašina pasiekti centrą yra gana paprasta. O kadangi gyvensite jaukioje ir ramioje aplinkoje – daugeliui žmonių tai yra labai puikus pasirinkimas. Svarbiausia, kad vietoj rasite viskas reikalingas pagrindines paslaugas, kaip kad darželiai, mokyklos ir poliklinika.

SALININKŲ RAJONAS

Šis rajonas nuo Vilniaus miesto yra nutolęs per 7 km, tad vėlgi – netoli. O kadangi važiuoja viešasis transportas – susisiekimas tampa ypač paprastas. Kadangi šiuo metu rajonas labai auga – gausu statybų bei nuolatinio tvarkymosi. Visgi, tai labai puiki investicija į ateitį.

RIEŠĖS RAJONAS

Riešė dažniausiai vadinama individualių namų rajonu. Kadangi šiuo metu rajonas auga – plečiasi ir siūlomos paslaugas, kad žmonės vietoje vietoje rastų viską, ko jiems reikia. Patogus ir paprastas susisiekimas su miestu naudojant viešąjį transportą.

BAJORŲ KVARTALAS

Tai kvartalas, kuriame yra privačių namų kompleksas. Galėsite gyventi saugiai, ramiai ir jaukiai.

VALAKAMIAI IR TURNIŠKĖS

Šie kvartalai kartais pavadinami labai prabangiais kvartalais, kadangi čia pastatoma vis daugiau naujų namų. Žinoma, žemės sklypo kainos nėra mažos, tad verta apgalvoti, ar namo statybos čia tikrai vertos Jūsų dėmesio.

PAVILNIO RAJONAS

Paprastas ir patogus susisiekimas su Vilniumi paskatina vis daugiau žmonių apsigyventi Pavilnyje. Nors šiuo metu rajonas nėra labai plačiai išpuoselėtas, tačiau vis labiau auga bei plečiasi, darosi patrauklesnis šeimoms su vaikais.
Net ir būdamas gana mažas Vilnius tuo pačiu yra labai didelis. Susipažinkite su juo ir apsigyvenkite tokiame rajone, kuris Jums labiausiai tinka. Juk namai yra pati svarbiausia vieta žemėje. Gera gyventi ten, kur Jums labiausiai patinka.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt kamtoreikia.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top