Vertimas internetu

Vertimų biurai – kokias paslaugas jie teikia?

Bent kartą per gyvenimą kiekvienas žmogus susiduria su reikiamybe išversti tam tikrus tekstus. Vieniems prireikia dokumentų vertimų, kitiems paso vertimo, dar kitiems – medicininių vertimų. Įvairius vertimus iš daugelio pasaulio kalbų siūlo būtent vertimų biurai į kuriuos ir verta kreiptis ieškant profesionalų paslaugų.

Kokie tekstai verčiami vertimų biuruose?

Vertimų biurai teikia labai įvairių tekstų vertimų paslaugas. Dažniausiai yra verčiami šie tekstai:

  • Įvairių dokumentų vertimai, tokių kaip pasas, vairuotojo pažymėjimas, sutikimas išleisti vaiką į užsienį, mirties, gimimo, santuokos ar kiti liudijimai.
  • Teisinių dokumentų vertimas.
  • Medicininių tekstų vertimai, tokie kaip kažkokios įrangos instrukcijos, medikamentų vartojimo vertimai ir pan.
  • Internetinių svetainių vertimai.
  • Rinkodaros tekstų vertimai.
  • Moksliniai vertimai.
  • Techniniai vertimai.
  • Ir kita.

Vertimų biuruose dirba kvalifikuoti specialistai, todėl jie gali pasiūlyti labai platų verčiamų tekstų paslaugų spektrą. Dažniausiai verčiamų tekstų reikia į tokias kalbas kaip anglų, lietuvių, rusų, lenkų, italų, norvegų, švedų ir kitas. Visgi, neretas vertimų biuras gali pasiūlyti ir vertimų į kitas, retesnes kalbas.

Vilniuje įsikūrusių vertimų biurų yra tikrai nemažai. Kuris tinkamiausias jums reikia išsirinkti pagal tai, ar jis teikia jūsų norimą paslaugą, iš kokių ir į kokias kalbas verčia, kaip greitai tai gali padaryti ir, be abejo, kiek kainuoja jų paslaugos. Kaina neretai būna viską lemiantis akcentas, tačiau jeigu jums reikia kokybiškų vertimų, tikrai ne ji turi būti, dėl ko jūs pasirinksite konkrečios įmonės paslaugas.

Vertimas internetu – kaip tai atrodo?

Vertimai internetu kreipiantis į vertimų biurus įprastai nevyksta, tačiau specialistai gali kiekvienam pasiūlyti kreiptis į juos internetu ir užsisakyti paslaugą. Kreipiantis internetu (kontaktuose nurodytu telefono numeriu, el. paštu ar užpildant užklausos formą) dažnai yra galimybė ir nusiųsti jau tekstą / dokumentą, kuris norit kad būtų išverstas. Tai labai patogus būdas, kadangi vertimų biuras gali jums iš karto atsiųsti savo atsakymą dėl teksto vertimo: iki kada bus padarytas vertimas, ar apskritai apsiims versti ir kiek tai kainuos.

Daugiau informacijos apie vertimo paslaugas rasite: https://metropolis.lt/

Scroll to Top