Skyrybų advokatai Kaune

Skyrybų procesas Lietuvoje: koks jis?

Skyrybos yra niūrus, tačiau kartais tikrai reikalingas dalykas, ypač kai santuoka klostosi blogai, sutuoktiniai vienas ant kito nuolatos pyksta, konfliktuoja. Dėl tokių nesutarimų kenčia ne tik patys sutuoktiniai, bet ir jų vaikai, draugai ir net šeimos nariai. Dėl šios priežasties skyrybos tokiu atveju būna išsigelbėjimas visiems. Taigi, jeigu planuojate skirtis, jums gali kilti klausimas – koks skyrybų procesas Lietuvoje?

Skyrybos Lietuvoje

Jeigu planuojate skirtis Lietuvoje, tai galite daryti patys be advokato pagalbos arba su advokatu. Dažniausiai sutuoktiniai samdo advokatą dėl labai paprastos priežasties – dėl proceso greitumo. Skyrybų advokatai žino kokie dokumentai yra reikalingi skiriantis, gali juos greitai sutvarkyti, paremti savo klientą ir jam patarti kaip daryti yra geriausia. Skyrybų advokatai ypatingai rekomenduojami tais atvejais, kai skiriamasi ne bendru sutarimu, o dėl sutuoktinio kaltės ar net tada, kai vienas iš sutuoktinių nesutinka to daryti. Tokiu atveju skyrybos būna sunkios ir ilgos, todėl procesas užtrunka, gali prireikti ir papildomų įvairiausių dokumentų, įrodymų, kad sutuoktinis yra netinkamas ar panašiai.

Į kurį advokatą kreiptis?

Skyrybų advokatai Kaune, Vilniuje, Šiauliuose ar bet kuriuo kituose miestuose dirba lygiai tokiu pačiu principu, nes Lietuvos įstatymai vienodi visiems. Geriausia yra kreiptis į advokatą, kuris gyvena jūsų mieste, tokiu atveju jums užims mažiau laiko pačios kelionės ir susitikimai su advokatais. Kitas būdas – susirasti skyrybų advokatą internete ir komunikuoti būtent jo pagalba.

Jeigu jums reikalingi skyrybų advokatai Kaune ar Vilniuje, tai galite juos susirasti tiesiog internete. Tai iš ties paprastas būdas gauti visą reikiamą informaciją. Geriausia yra tai, kad daugelis advokatų dirba tiesiog internetu. Ką tai reiškia? Tai reiškia, kad advokatai su savo klientais bendrauja internetu, taip pat advokatai su klientų sutuoktinių advokatais irgi bendrauja internetu. Bendrai tai sutaupo visiems laiko, nes skyrybos vyksta sklandžiau ir greičiau. Skyrybos internetu yra labai paprastas procesas, nes dokumentai siunčiami internetu, o visa komunikacija taip pat vyksta per šią platformą.

Scroll to Top