muzikos pamokos

Moderni muzikos studija Vilniuje, Kaune ir Šiauliuose

Jau ilgą laiką veikia Moderni Muzikos Studija Vilniuje, Kaune ir Šiauliuose, kuri siūlo muzikos pamokas ir kursus visiems norintiems, nepriklausomai nuo jų amžiaus. Studija mokymo procese remiasi moderniomis, šiuolaikiškomis Jungtinių Amerikos Valstijų ir Didžiosios Britanijos metodikomis, kurios leidžia ugdyti pažangius mokinius.

Mokykloje dirba 10 profesionalių mokytojų, kurie moko ne tik akordų, progresijų akomponavimo, bet ir akordų apgrojimų, kūrybiškumo, improvizacijos. Čia sutinkami tiek klasikinis, roko, bliuzo, džiazo stiliai. Pamokas galima lankyti tiek individualiai, tiek dalyvauti užsiėmimuose mažose grupėse, nes tik taip gali būti užtikrintas pakankamas mokytojo dėmesys, ženkliai lemiantis rezultatus. Prireikus, teikiamos konsultacijos internetu, neturint galimybių atvykti mokytis į studiją, siūlomi užsiėmimai nuotoliniu būdu (pasinaudojant Skype).

Pasirinkti, kokiu instrumentu groti gali kiekvienas mokinys individualiai, o studijos pedagogai užtikrins visą reikiamą pagalbą, kad jį įsigyti ir tinkamai prižiūrėti.

Scroll to Top