Kuriuos verslus skaudžiai palietė karantino ribojimai, o kurie iš to net pasipelnė?

Ilgai mūsų šalyje besitęsiantis karantinas, daugeliui iš mūsų sukėlė itin dvejopų jausmų: vieni žmonės skundžiasi darbo praradimu bei įvairių veiklų apribojimais, kiti kalba priešingai ir sako, kad dar niekada neturėjo tiek daug darbo, kaip dabar. Vieni verslai teigia, kad karantino ribojimai juos palietė itin skaudžiai, o, štai, taip pat netrūksta ir tokių, kurie džiaugiasi, kurių apyvarta karantino laikotarpiu stipriai išaugo. Taigi, pats metas pasidomėti, kam ir kodėl karantino laikotarpiu ypač pasisekė. 

Internetinės drabužių ir avalynės parduotuvės

Nors karantino metu daugelis iš mūsų buvo priversti atsisakyti ne tik tolimų kelionių, bet daugelis ir išvykų į darbą, nesunku pastebėti, kad šiltos, patogios bei estetiškos avalynės ir drabužių poreikis, vis tiek niekur nedingo. Fizinėms drabužių ir batų parduotuvėms užvėrus duris, apsipirkti norintieji vis tiek rado itin puikią išeitį – apsipirkimą internetu. Taigi, nieko keista, kodėl kone viso internetinės drabužių bei batų parduotuvės karantino laikotarpiu, džiaugėsi kur kas didesniu lankytojų srautų ir apyvarta. 

Internetinės kosmetikos bei kūno priežiūros priemonių parduotuvės

Tačiau ne paslaptis ir tai, kad drabužiai ir batai tikrai nebuvo vienintelės prekės, kurių žmogui reikėjo visą karantino laikotarpį – noras atrodyti tvarkingai ir gražiai, taip pat niekur nedingo, juo labiau, kad daugelis žmonių turėjo ir daugiau laisvo laiko nei įprasta, todėl daugiau jo galėjo skirti grožio procedūros. Taigi, nieko keista, kodėl kosmetika bei kūno priežiūros priemonėmis prekiaujančios parduotuvėmis taip pat džiaugėsi kur kas intensyvesniu lankytojų srautu. 

Internetinės maisto papildų prekybos vietos

Ruduo ir žiema jau ir taip ir yra tie metų laikai, kai dauguma žmonių sumažina fizinius krūvius, o karantino metu užsidarius sporto klubams, neliko ir galimybės sportuoti prižiūrint profesionalams. Tačiau būtent šiuo laikotarpiu buvo galima pastebėti įdomų paradoksą – užsidarius sporto klubams ir tekus atsisakyti daugybės pramogų, dauguma suskato rūpinti savo išvaizda bei svoriu ir pradėjo sportuoti tiesiog savo namuose. O, kad rezultatų pasiektų efektyviau, noriai rinkosi ir įvairius sportui skirtus papildus. Taigi, įvairios internetinės jų prekybos vietos, taip pat sulaukė daugiau pirkėjų. Norite ir jūs įsigyti šių papildų, neišeidami iš savo namų? Tiesiog apsilankykite šioje svetainėje

Scroll to Top