Poilsis Palangoje, kaip galima sutaupyti?

Palanga yra labai populiarus Baltijos kurortas, kurį kasmet aplanko daugybė lietuvių ir užsienio piliečių. Neabejotina, kad atostogos Palangoje, atrodo puiki proga daugeliui žmonių atsipalaiduoti, todėl tiek daug žmonių nori čia atvykti. Šiame kurorte yra daugybė gražių vietų, kuriose galite praleisti gerai laiką. Čia yra daugybė pramoginių užsiėmimų, tai taip pat patinka daugeliui žmonių. Jei nuspręsite, kad norite čia ilsėtis, ką turite žinoti?

Norintiems sutaupyti 

Kaip jau žinoma, Lietuvoje itin populiarus vasarą yra poilsis Palangoje.Nepamirškite, kad šis kurortas puikiai atrodo ir kitais metų laikais.Turizmo sezonas trunka nuo birželio pirmos dienos ir tęsiasi iki pat rugpjūčio pabaigos. Svarbu paminėti, kad šiuos tris vasaros mėnesius kainos už nakvynę yra daug didesnės, nei atvykstant kitu metų laiku. Jeigu planuojate čia apsilankyti vasaros metu, tai nusiteikite ir didesnėms kainoms. Jeigu norite sutaupyti pinigų, tai reikia rinktis poilsį kitu metų laiku.

Atostogoms Palangoje rinkitės pavasarį ir rudenį, patikėkite, ši kelionė jūsų tikrai nenuvils ir paliks daug įspūdžių. Pavyzdžiui, rugsėjo ir gegužės mėnesiais taip pat galima puikiai pailsėti, tik reikia atvykti tuo metu, kai yra geri orai. Taip pat apie vasaros sezoną reikia žinoti ir tai, kad kainos čia yra didesnės ne tik apgyvendinimo, bet ir visos kitos. Pramogos ir maitinimas čia taip pat brangsta šiuo laikotarpiu. Ir tai dar ne viskas. Jeigu planuojate atvykti į Palangą vasaros metu, tai reikia žinoti, kad vietos čia rezervuojamos labai greitai. Planuodami atostogauti vasaros metu, turite iš anksto rezervuoti vietą. Tai geriausia daryti žiemos ir ankstyvo pavasario laikotarpiu.

Pirmiausia turite nuspręsti, ką norite veikti Palangoje

  • Kai kurie žmonės čia ieško pramogų, todėl kada ir kur vyks tam tikri renginiai ar šventės, yra susiję su jais. Jei jums reikalingos pramogos, būtinai turėtumėte čia atvykti per vasaros ar Naujųjų metų šventes. Per šį laiką jūs visada rasite ką pamatyti ir vietų, kur eiti. 
  • Jei atvykstate į Palangą ilsėtis, bet kuris metų laikas jums tinka, tik žinokite, kad jei norite ne tik atsipalaiduoti, bet ir mėgautis saule bei jūra, geriausia savo atvykimą planuoti vasarą. Žinoma, likusi dalis skirsis priklausomai nuo to, kas čia ateis pailsėti. Pavyzdžiui, jei tai šeima su vaikais, svarbu, kad nebūtų per šalta ar per karšta. Svarbu rasti vaikams tinkamas pramogas, pavyzdžiui, pramogų parką. 
  • Pagyvenę žmonės paprastai nori ilsėtis Palangoje rugsėjį, kai žmonių nėra daug ir oras geras. Taip galima sutaupyti, nes ruduo nėra pagrindinis sezono metų laikas, dėl to itin tinkamas senjorams.

Ką verta apsvarstyti prieš atvykstant į Palangą?

Nesvarbu, kokiu tikslu ar metų laiku atvykstate į kurortą. Šiaip ar taip, jūs bent jau norite pamatyti keletą populiariausių lankytinų vietų. Prieš atvykstant į Palangą geriausia sužinoti, ką čia galite aplankyti Vieni gali rekomenduoti vienus objektus, kiti pasiūlys visai kitus. 

  • Jums reikia pagalvoti, kas patiks jums. Galbūt jums norisi paprasto poilsio, todėl jums yra aktualiausia tik gulėjimas Palangos paplūdimyje?
  • O gal norite pamatyti daugiau nei Palangos tiltą ir Basanavičiaus aikštę? Palangoje yra ir daugiau įdomių lankytinų vietų, tokių kaip Šunų muziejus ar Botanikos sodas su Gintaro muziejumi. Viskas, ką jums reikia padaryti, yra skirti šiek tiek laiko, kad sužinotumėte apie čia esančias lankytinas vietas. 

Tuomet teks palaukti dienos, kai atvyksite į Palangą, ir pradėsite ilsėtis, kurios metu aplankysite įdomias vietas.

Scroll to Top