Kaip žinoti, koks pažinčių portalas bus geriausias suaugusiems?

Daug ką domina pažintys suaugusiems, tačiau tikrai ne visi žino, kur geriausia tai daryti internetu. Šiame straipsnyje mes apžvelgsime kriterijus, kuriais remiantis kiekvienas žmogus galės greičiau rasti geriausią portalą suaugusiųjų pažintims. Taigi, pradėkime!

Kuo didesnė bendruomenė – tuo geriau

Geriausias pažinčių portalas turėtų turėti kuo daugiau aktyvių narių, kad tikimybė surasti pažintis, draugus ir/ar bendraminčius būtų pati aukščiausia. Kuo didesnė bendruomenė yra užsiregistravusi ir kuo daugiau įvairių narių galima rasti, tuo geresnė ir sėkmingesnė turėtų būti jūsų patirtis.

Didžiausiuose portaluose užsiregistruoja dešimtys tūkstančių narių iš visos Lietuvos miestų ir miestelių. Taip galima rasti romantiškas pažintis savo mieste arba iš įvairiausių šalies kampelių. Negana to, bendruomenės aspektas labai svarbus kiekvienam naudotojui, kuris yra emigracijoje arba gyvena/dirba ne Lietuvoje. Kuo daugiau narių iš viso pasaulio turime, tuo geresnis bus ir pažinčių portalas.

Saugomas narių privatumas

Pažinčių suaugusiems portaluose bene svarbiausias kriterijai yra konfidencialumas ir diskretiškumas. Kadangi juose dažnai atskleidžiama nemažai privačios informacijos ir ganėtinai asmeniški dalykai, tokie portalai, kaip xxxpazintys.net sukuria sistemas, kur galima iš karto matyti, kurie nariai turi patvirtintą tapatybę arba rimčiau žiūri į pažintis. Kadangi visuomet gali atsirasti ir netikrų anketų, ir apsimetėlių bei piktavalių, svarbu saugoti savo asmeninius duomenis. Daug lengviau tai padaryti, kai galite pasitikėti žmonėmis, su kuriais bendraujate ir matote, kad jų statusas ar tapatybė yra patvirtinti.

Geriausi portalai taip pat apsaugo savo narių duomenis nuo paieškos variklių.

Kuo daugiau interaktyvių funkcijų

Kuo daugiau galimybių komunikuoti, bendrauti ir interaktyviai leisti laiką, galite rasti, tuo didesnis tai privalumas bus naudotojams. Dalinimasis nuomonėms (forumai), blog‘ų rašymas, nuotraukų ar vaizdo įrašų publikavimas, skelbimų lentos, komentavimas po nuotraukomis ir/ar vaizdo įrašais – tik dalis funkcijų, kurias įprasta matyti geriausiuose pažinčių portaluose.

Jeigu lyginate portalus, visuomet svarbu atkreipti dėmesį į tai, kuris iš jų turi daugiau tokio tipo funkcijų.

Aktyvios žinutės kiekvieną dieną – skelbimų lenta

Vienuose portaluose tai vadinama skelbimų lenta, kituose – Karštoji linija ir taip toliau. Kuo ši funkcija svarbi, kai kalbame apie pažintis suaugusiems? Ogi tuo, kad tokiuose portaluose žmonės nebūna prisijungę taip dažnai ir taip ilgai, kaip įprasta Facebook ar Instagram. Dėl to labai svarbu pasinaudoti proga bendrauti su kitais nariais tuomet, kai jie yra aktyvūs ir prisijungę. Geriausiai tai sužinoti galima būtent stebint aktyvius skelbimus ir žinutes kasdien, pamatant, kas ko ieško – su kuo išgerti kavos, su kuo susitikti viešbutyje ar pabendrauti virtualiai.

Sužinokite daugiau apie tokios funkcijos naudą ir savybes!

Realūs susitikimai ir renginiai bei vakarėliai

Jeigu portalas – rimtas, jo bendruomenė ar net administracija bus linkę organizuoti įvairius renginius bei susitikimus, kuriuose dalyvautų kuo daugiau užsiregistravusių narių. Šie renginiai yra skirti bendruomenės stiprinimui bei smagiam narių laiko praleidimui. Kuo daugiau kas susipažins už portalo ribų, tuo daugiau aktyvių žinučių ir bendravimo galima tikėtis grįžus į portalą, kas yra abipusiai naudinga tiek nariams, tiek administracijai!

Scroll to Top