Pažintys internetu: kokių lūkesčių neturėti pirmajam pasimatymui?

Nesunku pastebėti, kad pažintys internetu, tarkim, pažintys Skandinavijoje ar kitose pasaulio vietovėse, yra ypač populiarus pasirinkimas. Ir – tikrai nieko keista, kodėl taip yra: juk būtent šis pasirinkimas turi labai daug privalumų. Visų pirma, niekur net nevykdami, net neišeidami iš savo namų, galite susipažinti su žmonėmis iš viso pasaulio. Antra – sutaupoma labai daug laiko, kadangi galite tiesiog pamiršti daug jo reikalaujančias kelionės į barus bei kitas pasilinksminimo vietas. Na, ir, žinoma, taip pat svarbu akcentuoti, kad pažintys internetu yra geras pasirinkimas ir daug dirbantiems žmonėms, kurie po sunkios darbo dieną, vakarą nori leisti ne triukšmingose pasilinksminimo vietose, o tiesiog  savo namuose. Visgi, taip pat nereikia pamiršti, kad nors megzti internetines pažintis yra labai patogu, vis tiek ateina tas momentas, kai bendravimą norisi perkelti į realybę. Tad tokiu atveju tenka paskirti pirmąjį pasimatymą. Na, o tai padaryti nėra sudėtinga. Tačiau tuo pat metu verta atminti, kad bandant internetinę pažintį perkelti į realybę, nereikėtų turėtų tam tikrų lūkesčių pirmajam pasimatymui, kad tiesiog netektų nuliūsti ir nusivilti. Tad, kokie lūkesčių verčiau neturėkite?

Nesitikėkite, kad žmogus realybėje bus lygiai toks pats, kokį matote nuotraukose

Tai – vien svarbiausių lūkesčių, kurio nereikėtų turėti, nusprendus, perkelti bendravimą į realų gyvenimą. Net ir tuo atveju, jei jus sudominęs asmuo nenaudodavo programėlių, kurios koreguoja tam tikras veido dalis, vis tiek reikėtų pernelyg nenustebti, pamačius, kad realybėje šis žmogus atrodo šiek tiek kitaip nei nuotraukoje. Viskas todėl, kad išmaniųjų įrenginių kameros gali šiek tik kitaip perduoti vaizdą, nei jis yra tikrovėje. Būtent todėl galite pastebėti, kad jus sudominęs asmuo realybėje visgi atrodo šiek tiek kitaip, nei nuotraukose.  

Nesitikėkite, kad kalba bus tokia pat turininga ir sklandi, kaip ir bendraujant internetu

Kai žmonės pradeda pasakoti, kaip ir kuo juos nuvylė į realybę perkeltas bendravimas, neretai nurodoma viena ir ta pati priežastis – teigiama, kad bendraujant internetu, pokalbiai vystydavosi įdomiai, sklandžiai bei ypač turiningai, o štai, susitikus realybėje, būdavo daug tylos ir nejaukumo pauzių. Tačiau tikimybė, kad būtent taip ir nutiks, yra labai didelė. Nepamirškite, kad internetinis bendravimas iš tiesų labai skiriasi nuo realaus bendravimo, kadangi pirmuoju būdu bendraujantys  žmonės turi kur kas daugiau laiko sugalvoti šmaikščius, įdomius, bendravimą pagyvinančius atsakymus, o, štai bendraujant realybėje, viskas vyksta kur kas greičiau, tad nereikėtų stebėtis, jei jūsų pašnekovas nesugebės greitai sugalvoti sąmojingo atsakymu ir sužavėti jūsų.

Nesitikėkite, kad pirmasis realus susitikimas leis jums suprasti, ar tai yra jūsų žmogus

Yra žmonių, kurie jau pirmojo susitikimo metu galvoja, kad jau žino atsakymą – tai jiems skirtasis žmogus, ar ne. Tačiau, jei nenorite apsigauti, nebūkite tokie kategoriški ir venkite griežto atsakymo – tiesiog  mėgaukitės bendravimu ir pasistenkite, kad realių susitikimų būtų kuo daugiau. Tik po 5 – 6 realių susitikimų darykite išvadas, ar verta tęsti bendravimą su šiuo žmogumi ir toliau, nes  1 ar 2 sutikimų tikrai nepakaks, tokiam svarbiam sprendimui priimti.

Taigi, ko nesitikėti pirmo realaus susitikimo metu jau žinote, o, kad jis apskritai įvyktų, puikiai tiks pažintys lietuviams

Scroll to Top