Patarimai keliaujantiems į Egiptą

Žydra jūra, smėlėta pakrantė, spalvingi bei gaivūs kokteiliai, užburiantys šokio ritmai – visu tuo ir dar daugiau, žavi bei vilioja Egiptas. Ir nors dauguma mūsų šalies gyventojų jame lankėsi jau ne po vieną kartą, tikrai dar netrūksta ir tokių, kurie nei karto ten nebuvo. Tad, būtinai atkreipkite dėmesį į šiuos patarimus.

Savaime suprantama, vienas svarbiausių dalykų, kurio negalime nepaminėti, yra oras. Visų pirma, svarbu akcentuoti, kad būtent Egiptas yra tinkama šalis atostogauti kada tik norisi, kadangi čia niekada nebus per šalta. Tačiau dauguma sako, kad pati geriausia oro temperatūra atostogoms yra 23 – 25 laipsniai šilumos. Taigi, svarbu atminti, kad būtent temperatūra Egipte sutinkama spalio – lapkričio mėnesiais.

Jei kalbėtume apie viešbučius, tai, reikėtų pasakyti, kad būtent Egiptas yra vena tų krypčių, kuri gali pasiūlyti itin daug viešbučių. Tad, kad iš daugybės variantų išsirinkti būtų lengviau, reikėtų įvertinti ir tam tikrus akcentus. Visų pirma, atkreipkite dėmesį į tai, ar planuojate keliauti su vaikais. Jei taip, būtinai rinkitės vaikams draugišką viešbutį – tokie viešbučiai gali pasiūlyti specialius vaikiškus meniu bei ypač daug pramogų, tad jūsų mažieji jausis puikiai. Taip pat įvertinkite, ar daug planuojate keliauti po apylinkes daug išvykų neplanuojate, rinkitės tokį viešbutį, kuris galėtų jums pasiūlyti daug grožio, sveikatingumo procedūrų ir pramogų, tuomet tikrai nenuobodžiausite. Taip pat svarbu priminit, kad mūsų šalyje vis dar gajus mitas, neva Egiptas moterims, kurios pageidauja keliauti vienos, gali būti ne pati saugiausi kryptis. Tačiau tai – tik mitas, neturintis nieko bendraus realybe, tad drąsiai planuokite atostogas.

Tikimės, kad šie patarimai keliaujantiems į Egiptą, padės suplanuoti pačias šauniausias atostogas.
Dar daugiau naudingos informacijos, apie kelionių planavimą ir ne tik, rasite http://www.tangopc.lt/.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt kamtoreikia.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top