Kas yra konfidenciali informacija?

Apie informaciją būtų galima kalbėti labai daug – juk ne veltui yra sakoma, kad dabar gyvename informacijos amžiuje. Na, o tuo atveju, jei bandytume atsakyti į klausimą, kas yra informacija, tai vertėtų akcentuoti, jog informacija – viskas, ką pamatome, išgirstame ar perskaitome, yra informacija. Tačiau taip pat svarbu akcentuoti, kad informacija gali būti skirstoma į įvairias grupes ir viena jų yra konfidenciali informacija. Taigi, kas tai yra ir, kokia informacija priskiriama jai?
Taigi, atsakant į klausimą, kas yra konfidenciali informacija, verta pasakyti, kad tai – tokia informacija, kuri yra susijusi su sutarties dalyku arba sutarties vykdymu ir gautais rezultatais, o taip pat tokia, kuri yra nustatyta sutartyje kaip konfidenciali. Bet ir tai – dar ne viskas: taip pat svarbu suprasti, kad informacija, kuri viešai skelbiama, pvz., įmonės finansinės atskaitomybės duomenys, nėra laikoma konfidencialia. Beje, konfidenciali informacija gali būti, pavyzdžiui, komercinė (gamybinė) paslaptis. Na, o tuo atveju, jei darbuotojai buvo supažindinti su konfidencialia informacija, tai jie turi laikytis sutartyje nurodytų sąlygų.

Na, o pabaigai belieka tik pridurti, kad informacijos tema yra labai plati ir kalbant apie ją, būtų galima aptarti ypač įvairius akcentus, pavyzdžiui, apie tai, kaip reikia susipažinti su informacija, kaip ją įsisavinti, kaip ją išsaugoti ar apsaugoti. Kiekvienas iš šių procesų susideda iš tam tikrų etapų.

Na, ir, žinoma, taip pat svarbu akcentuoti, kad kiekvienas iš mūsų darbą dienotvarkę turite planuoti taip, kad kasdien turėtumėte progą susipažinti su nauja informacija, kadangi tai yra svarbu dėl kelių priežasčių. Pasirodo, kad tie žmonės, kurie kasdien susipažįsta su nauja informacija, ne tik džiaugiasi kur kas didesniu žinių bagažu, bet ir taip pat geresne atmintimi. Daugiau info http://www.manosalis.lt/category/informaciniai-leidiniai/.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt kamtoreikia.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top