draudimas internetu

Draudimas internetu

Draudimas – tai piniginė kompensacija, patyrus nuostolius būstui, sveikatai ar kelionės metu. Ši funkcija yra išties svarbi, nes visos šios įvardintos draudimo sritys skirstomos dar į smulkesnes. Draudikai yra apgalvoję viską, todėl patyrę žalą, jūs kompensaciją galėsite gauti net ir už netikėčiausius atsitikimus. Be abejonės, kaičiantis laikams ir į pasaulį atėjus naujosioms technologijoms, niekas negali apsieiti be interneto. Jo pagalba begale darbų yra atliekant greičiau, efektyviau. Ne išimtis yra ir draudimas, nuo šiol jūs drąsiai galite tai padaryti internetu, net neišsėjus iš namų, internetinėje svetainėje: https://draudimas.ld.lt/draudimas-internetu

Vis dėlto, galime trumpai apžvelgti, ko tikėtis apsidraudus tam tikru vienu ar kitu būdu, kurie yra tokie kaip automobilio draudimas, kelionės draudimas, būsto draudimas ar asmens draudimas.

Pasirinkę automobilio draudimą, jūs galite tikėtis žalos atlyginimo patekus į avariją. Toks draudimas yra privalomas, nes pagal Lietuvos Respublikos įstatymus visos transporto priemonės, kurios dalyvauja eisme turi būti draustos. Juk niekada nežinai kada gali įvykti eismo įvykis. Galit dėl to būti kaltas net ne jūs, bet kitas automobilio nesuvaldęs ar išsiblaškęs vairuotojas. Todėl tai yra ypatingai svarbu naudojantis nuosava transporto priemone.

Toliau jūs galite drąsiai rinktis kelionės draudimą. Klientai jį renkasi tuomet, kai išvyksta atostogauti. Tai yra tiesiog saugiai. Visi žinome koks brangus yra gydymas svetur, jei ne esi tos šalies pilietis. Todėl kelionės draudimas ir yra reikalingas tam, kad galėtų apmokėti tavo gydymo išlaidas atsitikus nelaimei kai prireikia gydymo. Taip pat tokiais atvejai kaip vagystė, bagažo praradimas ir daug kitų atvejų.

Būsto draudimas yra skirtas tiems asmenims, kurie vertina bei saugo savo gyvenamąją vietą. Draudimas jums atlygins įvairias gamtos stichijos padarytas žalas, gaisro ar vagystės atvejais.

Ir paskutinis bet tikrai ne prasčiausias draudiminis atvejis tai yra asmens draudimas. Apdrauskite save ir savo artimuosius ir dėl kompensacijos būkite ramūs. Jums tikrai atlygins žalą traumos, invalidumo ar net mirties atvejai patirtus per nelaimingą atsitikimą. Juk mes niekas nežinome, kas mūsų laukia rytoj, ar visai čia pat už kampo.
Vis dėl to, būkite atsargūs saugokite vieni kitus bei puoselėkime savo ir kitų turtą bei patogiau naudokite draudimą internetu.

Scroll to Top