Kuo prekiauti Lietuvoje

Kuo prekiauti Lietuvoje?

Pasauliui išgyvenant sunkius laikus, daugelis žmonių, plėtojančių smulkųjį verslą, praranda galimybę užsidirbti pragyvenimui. Norime padėti rasti išeitį. Internetinės izoliacijos nėra, todėl perkelkite savo verslą į virtualią erdvę ir susisiekite su klientais visoje Lietuvoje ir net užsienyje. Pradėti internetinį verslą lengva ir užtrunka vos kelias dienas. Mūsų ekspertai sukūrė keletą žingsnių, padėsiančių sėkmingai perkelti verslą į virtualią erdvę. Kiekvienais metais susikuria tūkstančiai naujų verslo įmonių ir organizacijų. Vienos, iš karto siekia pakeisti visą pasaulį, o kitos – pradeda nuo žemiškesnių tikslų. Nors visų šių organizacijų vizijos, vykdomos veiklos pobūdis ar sprendžiamos problemos skiriasi, jas vis tiek vienija vienas bendras dalykas – verslas. O kas yra verslas? Jeigu jums pakanka trumpo apibūdinimo, tuomet verslą būtų galima apibrėžti kaip tam tikra veiklą, kurios tikslas yra gauti pelną. Na, o jeigu trumpo sąvokos apibrėžimo jums nepakanka, tuomet kviečiame skaityti toliau.

Kur pradėti verslą? O jei man nepavyks? Ką žinoti ir kaip nebijoti visko?

Ar sąlygos pradėti verslą šiuo metu yra? Kaip įkurti įmonę? Kaip mano idėjos? Jei šie ar panašūs klausimai neleidžia užmigti kiekvieną naktį ir niekaip negalite į juos atsakyti, vadinasi, radote teisingą adresą, nes mes ir toliau sunkiai dirbsime, kad rastume atsakymus į visus jūsų klausimus. Pradžioje, ištarti žodžiai „pradedu kurti savo verslą“ gali skambėti truputį bauginančiai, tačiau atidėjus emocijas į šoną ir viską racionaliai apsvarsčius, tampa akivaizdu, kad pačiu blogiausiu atveju kas jums gali nutikti – jums tiesiog nepasiseks. Tiesą sakant, niekas iš anksto negali žinoti ar jums pasiseks, ar suprasite, kad verslas ne jums, tačiau to ką visame procese išmoksite, negalės išmokinti nei vienas pasaulio universitetas.

Iš esmės jūs neturite ko prarasti, tačiau yra daug ką atrasti, nes tapę verslininku greitai atsikratysite nesusipratimų ir baimių bei išmoksite daryti daugiau nei tik kalbėti. Apskritai daugelis žmonių daug kalba apie savo idėjas, bet retai įgyvendina savo idėjas. Savo versle negalėsite visą laiką tik kalbėti apie naujas idėjas ir nieko neveikti, nes idėjos įgyvendinamos tada, kai kažkas daroma, o ne tik tada, kai kalbama.

Dirbate verslu ar samdomu darbu? Už ir prieš

Ar tai verslininkas ar darbuotojas? Atrodo, kad aiškaus atsakymo į šį klausimą nėra, nes atsakymas priklauso ne tik nuo kiekvieno žmogaus asmeninių savybių, bet ir nuo gyvenimo tikslų bei patirties. Pavyzdžiui, kai kurie žmonės net nesvarsto pradėti verslo, nes gimsta verslininkais – gali dirbti neaiškiomis sąlygomis, mėgsta rizikuoti arba tiesiog nori būti savo šeimininkais. Kita vertus, daug žmonių jaučiasi puikiai dirbdami samdomą darbą nuo 8 val. iki 17 val. ir kartu kopdami karjeros laiptais. Būdami samdomais darbuotojais jie žino, kad reguliariai gaus sutartą atlyginimą ir koncentruodamiesi į savo specializaciją, galės siekti karjeros aukštumų savo pasirinktoje srityje. Visų pirma, savas verslas suteikia galimybę gauti didesnes pajamas. Iš esmės, ribos kiek galite uždirbti nėra, kadangi gaunamų pajamų dydis priklauso nuo pačio verslininko sugebėjimų ir įdedamo darbo. Savame versle, taip pat turite pilną svarbiausių įmonės strateginių sprendimų priėmimo laisvę, kurią samdomame darbe dažnai riboja skirtingos nei jūsų, įmonės savininkų ar akcininkų nuomonės. Būdamas savo verslo vadovu jūs galite pats reguliuoti savo dienotvarkę bei nuspręsti kur ir kiek valandų per parą dirbsite.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt kamtoreikia.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top