Kam reikalingas darbuotojų sveikatos draudimas?

Sveikata, tai didžiausias mūsų turtas. Tai kodėl jo neapsaugojus ir nelaimingų atsitikimų atveju. Tai ir daugiau padeda padaryti sveikatos draudimas. Žemiau pateiksime darbuotojų draudimo naudą ne tik sveikatai bet ir verslui.

Ar drausti darbuotojus sveikatos draudimu?

Vieniems verslininkams tai atrodo nereikalingas pinigų švaistymas, tačiau kitiems – tai raktas į sėkmę. Taigi kuo tai naudinga darbuotojui?

  1. Darbuotojams tai naudinga, nes jiems suteikiama galimybė nemokamai ir kokybiškai pasitikrinti sveikatą net ir nesant negalavimams. Daugumai tai suteikiama ribotą kartų per metus, kiti patikrą gali atlikti tiek kartų kiek nori.
  2. Greitas ir kokybiškas gydymas atsitikus nelaimei. Turint sveikatos draudimą žmonėms nereikia laukti ilgose eilėse kol priims gydytojas, o ir svarbias operacijas galės pasidaryti moderniose gydymo įstaigose.
  3. Galimybė gydytis ne tik valstybinėse įstaigose, bet ir privačiuose .

Tačiau kokia nauda darbdaviui? 

Darbdavys suteikdamas neribotą sveikatos draudimą savo komandai garantuoja žmonių lojalumą, atsidavimą bei sumažina neproduktyvumą, nes sumažėja susirgimų atvejų. Tai ne tik motyvuoja darbuotojus stengtis, bet sumažinus gydymo išlaidas, gali padidėti ir įmonės kapitalas. Taip pat, toks darbdavys visuomenėje vertinamas teigiamai ir paklausiai. Dažnas žmogus rinkdamasis darbą, kaip vieną iš prioritetų iškelia ir sveikatos draudimą. Todėl suteikiant tokią paslaugą didinamas ne tik darbuotojų atsidavimas, bet ir naujų darbuotojų noras įsidarbinti.

Taigi, jei svarstote ar suteikti darbuotojams sveikatos draudimą, rekomenduojame pažiūrėti į tai kitu kampu. Šiuo būdu Jūs ne tik parodysite rūpestį dėl savo darbuotojų, bet ir užsidirbsite jų palankumą bei lojalumą, o taip pat padidinsite ir produktyvumą. Daugiau apie tai galite paskaityte apsilankę https://www.ld.lt/verslo-klientams/sveikatos-draudimas.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt kamtoreikia.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top