Verslo idėja- jauki kepyklėlė Jūsų mikrorajone

Ieškote pelningos ir idėjinės verslo srities? Rinkos tyrimai rodo, kad didėja maitinimo įstaigų poreikis miegamuosiuose rajonuose. Tai gali būti puiki niša įgyvendinant savo svajones, tuo labiau, kad investicijos nėra tokios brangios, greitai atsiperka.

Svarstyklės yra vienas iš būtiniausių atributų kuriant kepyklėlę, juk preciziškai išbaigtas skonis, gali būti Jūsų sėkmės paslaptis. Svarbiausia atkreipti dėmesį į tai, kad svarstyklės būtų apsaugotos nuo vandens. Kepyklėlei turėtų užtekti 3 kilogramų kėlimo ribos svarstyklių, o tikslumas neturėtų viršyti 0,1 gramo paklaidos, kadangi konditeriniams gaminiams ingredientų proporcingumas turėtų būti kuo tikslesnis.

Einant nuosekliai gamybos procesu, Jūs tikrai neišsiversite be geros tešlos maišyklės. Kubilo talpa turėtų siekti bent 50 litrų, o svoris- 35 kilogramai. Geriausios rinkoje- nerūdijančio plieno maišyklės, kurių tarnavimo amžius daug ilgesnis nei iš kitų medžiagų pagamintų maišyklių. Taip pat reikėtų pasirūpinti reguliuojamu maišymo greičiu, jei norite gaminti skirtingus gaminius.

Skanumynų kepimas neapsieis be geros konditerinės krosnies. Pradžiai Jums turėtų užtekti 8 skardų krosnies. Skardų kiekis turėtų būti reguliuojamas, kadangi tai padės prisitaikyti prie paklausos, arba reguliuoti gaminamą kiekį pagal produktų poreikį. Konvekcinė krosnis padės Jums ne tik sutaupyti laiko kepant, bet ir gamins kokybiškesnius ir geresnės prekinės išvaizdos gaminius. Taip pat reikėtų pasirūpinti, kad krosnis turėtų ventiliatorius ir gerą drėgmės valdymą.

Turint šiuos tris pagrindinius įrankius, visa kita tik detalės. Reikia atsiminti, kad visos šios investicijos bet kada gali būti parduotos, todėl nevertėtų apsistoti ties šiuo klausimu, o greičiau veikti, kol yra didelė paklausa ir Jūsų konkurentai dar Jūsų neaplenkė. Jauki šeimos kepyklėlė gali tapti neatsiejama Jūsų gyvenimo dalimi.

Plačiau apie apie svarstykles: http://www.moris.lt/

Scroll to Top