Lietuvos naujienų portalai: ar jie jau tapo populiaresniu naujienų šaltiniu nei žinios per televiziją ir laikraščiai?

Lietuvos naujienų portalai: ar jie jau tapo populiaresniu naujienų šaltiniu nei žinios per televiziją ir laikraščiai?

Jei reikėtų įvardinti vieną svarbiausių dalykų, be kurio negali gyventi žmogus, tai būtų naujienos. Nesunku pastebėti, kodėl naujienos taip domina kiekvieną iš mūsų – visų pirma, esame socialios asmenybės, todėl informacija mums visiems yra tiesiog būtina. Kita priežastis – pasaulyje kas sekundę įvyksta daugybė pasikeitimų, o nemaža dalis jų mums yra svarbūs, todėl turime apie juos žinoti. Taigi, žmogaus poreikis sekti naujienas, yra visiškai aiškus bei suprantamas. Tačiau taip pat nesunku pastebėti, kad šiandieninė visuomenė turi galimybę naujienas gauti iš ypač įvairių šaltinių – jei anksčiau žmonės apie įvykius sužinodavo tik iš televizijos bei laikraščių, tai jau ne vienerius metus yra galimas ir dar vienas pasirinkimas – naujienų portalai. Taigi, ypač svarbus klausimas – ar mūsų šalies naujienų portalai jau tapo populiaresniu naujienų šaltiniu nei, tarkime, žinios per televiziją ar laikraščiai?

Atsakant į šį klausimą,  belieka tik pridurti, kad naujienų portalai iš tiesų tapo populiaresniu šaltiniu tarp jaunesnių žmonių, tačiau vyresnės kartos atstovai vis dar itin noriai renkasi stebėti  žinias per tv arba skaityti laikraščius. Tokią situaciją galima komentuoti tuo, kad vyresnės kartos atstovai yra mažiau linkę naudotis it technologijomis, tad, nieko keista, kad pirmenybę teikia televizoriui arba spaudai. Tačiau ir tai – dar ne viskas: taip pat svarbu akcentuoti, kad vyresni žmonės turi daugiau laiko, todėl jiems labiau patinka neskubant skaityti spaudą. Na, o jaunesni žmonės – atvirkščiai: jie ne tik gali skirti mažiau laiko pažinčiai su naujienomis, bet ir taip pat yra kur kas geriau susipažinę su technologijomis. Na, o jeigu norėtumėte gauti ir dar daugiau informacijos šia tema, būtinai užsukite į http://www.kaunogerbuvis.lt/.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt kamtoreikia.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top