Natūralūs šampūnai

Kodėl natūralūs šampūnai geriau nei su silikonais?

Šiuo metu šampūnų pasirinkimas rinkoje platus kaip niekada, tad nepriklausomai nuo to, koks yra Jūsų plaukas ir kokia yra galvos oda – kiekviena ir kiekvienas gali rasti tokius, kurie labiausiai tinka būtent jam.

Tiesa, rinktis reikia ne tik pagal plaukų tipą, tačiau ir sudėtines dalis. Šiuo metu labai mėgstami natūralūs šampūnai, kurie kainuoja kiek daugiau nei tie, kuriuose yra daug sintetinių ingredientų. Klausimas – ar verta mokėti daugiau, ar tai tik reklama, mados reikalas rinktis eko ženklu pažymėtus gaminius?

Priemonės, kurios padės pasiekti ilgalaikį efektą

Žinoma, reikia rinktis tokius šampūnus ir tokias kitas priemones, kurios užtikrins, kad plaukas atrodys gražiai ne tik čia ir dabar, tačiau ir po 10-ies metų. Paprasčiausiai daug cheminių ingredientų savyje turintys šampūnai dažniausiai suteikia plaukui glotnumo, tačiau tik tada, kai priemonė yra naudojama.

Nustojus su ja plauti plaukus – jie tampa labai šiurkštūs, labai dažnai pradeda ir trupėti. Tai lyg narkotikas Jūsų plaukams, kurį nustojus gauti – organizmas pradeda vysti. Taigi, įsigijus natūralias priemones – pasieksite ilgalaikį efektą, kuris suteiks plaukams ne tik ilgio, tačiau taip pat ir apimties.

Kas yra natūralūs šampūnai?

Tiesa, natūralūs šampūnai taip pat labai įvairūs ir kartais gamintojai uždeda etiketę “natūralus”, kai realiai situacija toli gražu nėra tokia.

Kokybiškas naturalus šampūnas

Kaip to išvengti? Geriausia – pačiam skaityti etiketes, kadangi galėsite susipažinus su ingredientais nuspręsti dėl sudėties. Žinoma, tai reikalauja laiko ir žinių, tad tikrai ne visiems pavyksta.

Alternatyva – skaityti blog’erių patarimus, kuriuose dažniausiai aptariamos ne tik sudėtys, tačiau ir efektas bei kiti ingredientai. Galbūt tai Jums padės rasti tinkamiausią, kuriame sudėtis – tikrai labai gera.

Pirkti internetu – verta

Jeigu reikalingas natūralus šampūnas, kurio kaina dažniausiai kiek didesnė nei to, kuriame daug sulfatų – siūlome pirkti internetu, kadangi kur kas paprasčiau pamatysite akcijas, kurios sumažins kainas, tačiau kokybė – išliks tokia pat puiki. Taip pat perkant internetu patogu lyginti galimybes, galiausiai, nuotoliniu būdu tartis su konsultantais, kurie padės rasti tai, ko reikia Jūsų plaukui.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt kamtoreikia.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top