Vandens siurblių gamintojo apžvalga

Ieškant kokybiško vandens siurblio savo šuliniui, gręžiniui ar vandens telkiniui, itin svarbu atkreipti dėmesį į tai, koks yra gamintojas. Žinoma, produkto kokybė gali skirtis lyginant įvairius modelius, bet tiesa yra ta, kad bendra gamybos filosofija ir etika – tokia pati kiekvienam produktui. Todėl apžvelgsime vieną iš vandens siurblių gamintojų – Pedrollo.

 

Pedrollo vandens siurbliai

Šis italų gamintojas – vienas iš lyderių savo sferoje. Jų plačiame asortimente yra giluminiai vandens siurbliai, kurie dar yra skirstomi į vandens siurblius gręžiniams ir vandens siurblius šuliniams. Taip pat šio gamintojo pasirinkime yra panardinami vandens siurbliai. Pastarieji yra gaminami kelių tipų ir turi kelias pagrindines paskirtis – naudoti namuose arba naudoti industrinėse gamyklose, tad šis gamintojas turi platų patirties spektrą, nes siurbliai namams itin skiriasi nuo produktų, skirtų naudoti gamyboje ar kitoje industrijoje. Juos galima panardinti iki 47-ių metrų gylio, kas yra puiku, nes, kaip yra dažniausiai, panardinamus vandens siurblius turi aušinti pats vanduo, kuriame jis yra, tad kuo giliau nuleistas siurblys – tuo geriau jis vėsinsis. Tuo tarpu giluminiai vandens siurbliai pasižymi savo galingumu, jie gali pumpuoti iki 180 litrų per minutę priklausomai nuo modelio. Juos galima panardinti iki 97 metrų gylio ir jiems taip pat svarbu aušinimas. Juos naudoja ne tik namuose ar industrijoje, bet netgi ir agrokultūroje.

 

Kaip išsirinkti vandens siurblį

 Jų kainos svyruoja nuo kelių šimtų iki kelių tūkstančių – kaip išsirinkti giluminį vandens siurblį? Pirmiausia, reikia atsižvelgti į tai, kokiai paskirčiai jis bus naudojamas – namuose, gamykloje ar agrokultūroje. Dažniausiai aplikacijos būdas – namuose – tad apžvelgsime jį. Tada, kokia būtų jūsų vandens tiekimo galimybė? Šulinio ar iš gręžinio? Tada, kai žinote savo vandens tiekimą, apskaičiuokite kokio intensyvumo vandens siurblio reikia. Jeigu naudojate itin daug, šeimoje pas jus 4-5 asmenys, reikėtų žiūrėti į vidutinio – stipresnio galingumo vandens siurbliu. Jeigu vandens siurblys skirtas vasarnamiui ar sodo namui, į kurį retai atvažiuojate ar naudojate ne intensyviai – puikiai tiks ir mažo intensyvumo vandens siurblys.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt kamtoreikia.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top