Atrakcionų parkas – puiki vieta pramogoms visai šeimai

Vykdami atostogauti į Europą dažniausiai pasirenkame tokias šalis, kuriose galime pamatyti gražią architektūrą, paragauti tradicinių patiekalų. Daugiausiai vaikštome miestų gatvėmis, bandom įgauti kuo daugiau žinių apie šalį, kurioje esame. Tačiau retas žmogus pažintinėse kelionėse pagalvoja apie pramogas bei kur nusivesti vaikus, kad ne tik jiems būtų įdomu, bet ir mums. Tam tikriausiai ir yra sukurti atrakcionų parkai, kurių Europoje yra išties gausu. Vieni yra skirti vaikams, kiti pritaikyti ir suaugusiems. Tačiau atrakcionų parkai vaikams yra geriausia išeitis, norint kad Jūsų vaikai būtų laimingi ir prisimintų kelionės įspūdžius dar ilgai. Todėl dabar pristatysime Jums geriausius Europos atrakcionų parkus, kuriuos rekomenduojame Jums aplankyti.

disneyland
Disneilendas

Disneilendas
Be abejo geriausias atrakcionų parkas vaikams, kurį galime rasti Paryžiuje. Tikriausiai, kiekvieno vaiko svajonė yra ten nuvykti, nes geriausi ir populiariausi animacinių filmukų herojai sutinkami būtent šiame parke. Mergaitės gali akis į akį pabendrauti su pasakų princesėmis, o berniukai su peliuku Mikiu ar antinu Donaldu. Tai tikras svajonių išsipildymas, su dar daugiau pramogų. Šis pramogų parkas gali įtraukti į laukinius vakarus, siaubo kambarį ar net kosmosą. Siūlomi įvairūs nuotykiai bei pasivažinėjimai linksmaisiais kalneliais po kurių tikrai turėsite daug adrenalino.

Europos atrakcionų parkas.
Šis atrakcionų parkas turi daugiau kai 100 įvairių atrakcionų nuo skirtų vaikams iki suaugusių, kurie jau yra tikri adrenalino veteranai. Europos atrakcionų parkas yra įsikūręs Vokietijoje bei pripažintas kaip didžiausias ir populiariausias. Čia kaip ir Disneilende vaikams galima sutikti mėgstamus pasakų veikėjus. Atvykę lankytojai tikrai nenuobodžiaus, nes atrakcionai tinka visai šeimai. Čia suaugę galės išbandyti linksmiausius ir ekstremaliausius kalnelius visoje Europoje, kurie yra aukščiausi ir greičiausi. Taip pat prie pramogų bumo prisijungia ir įvairūs pasirodymai, spektakliai, karnavalai.

Legolendas

WINTER HAVEN, Fla. (April 24, 2015) – LEGOLAND Hotel at LEGOLAND Florida Resort is putting its final touches in place ahead of the May 15 opening of the new 152-room hotel built for kids. (Photo by Chip Litherland for LEGOLAND Florida Resort/Merlin Entertainments Group)
Legolendas


Žinoma, kaip nepristatyti ir įžymiojo Legolendo, kuris yra Danijoje. Tai rekordiškai didelis iš Lego detalių pastatytas pasaulis, kurio konstrukcijų plotas siekia 123 000 kvadratinius metrus. Legolendas yra tikra mažų vaikų svajonė ir kiekvienas mažasis ras čia savo mėgstamą vietą, nes parkas atskirtas į kelias temines dalis. Čia kaip muziejus po atviru dangumi, nes jame stovi įžymiausi pasaulio statiniai iš lego.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt kamtoreikia.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top