Didžiausias pasaulyje gėlių parkas

Tulpės iš Olandijos yra žinomos ir populiarios visame pasaulyje. Jeigu norite gražiausius olandų tulpių laukus išvysti dar žydinčius, turėtumėte šioje šalyje apsilankyti balandžio ir gegužės mėnesiais. Tai būtent yra tas laikotarpis, per kurį ir galite pamatyti, kaip atrodo tas didžiausiais pasaulyje gėlių parkas Keukenhofas (oland. Keukenhof).

Didžiausias pasaulyje gėlių parkas, kuriame kasmet yra sodinama 7 milijonai gėlių svogūnėlių. Įvairūs sodai ir keturi lankomiausi paviljonai augina fantastišką gėlių kolekciją: tulpių, hiacintų, narcizų, orchidėjų, rožių, gvazdikų, vilkdalgių, lelijų ir kitų populiariausių ir rečiausių gėlių. Apsilankę šiame parke tikrai būsite priblokšti spalvų margumu bei nuostabiu kvapų spektaklių.
Kaip ir minėjome Keukenhofas apima daug sodų ir didžiausius paviljonus, kurie turi įspūdingiausius gėlynus, kokius tik galima įsivaizduoti. Kiekvienais metais didžiausias pasaulyje gėlių parkas sukuria visiškai naują įvaizdį pagal specialiai išrinktą tematiką.

Nors tulpės visur yra tokios pat gėlės, tačiau parkas atidaromas tik 8 savaitėm per metus, todėl jis pritraukia kasmet virš 800 000 lankytojų. Tai vienareikšmiškai geriausia vieta pasaulyje norint pamatyti ne tik tulpes, bet ir kitas išskirtinas gėles Olandijoje.
Keukenhofo parkas yra vienas iš unikaliausių visame pasaulyje gėlių parkų, kuris suteikia nepamirštamas akimirkas įvairaus amžiaus žmonėms. Nors apsilankymas parke nėra galimas ištisus metus, bet vertėtų planuotis kelionę į Olandiją vien tam, kad išvystumėte šį nepakartojama gėlių peizažą. Tokia galimybę gali pasitaikyti tik vieną kartą gyvenime ir būtų nuodėmė gėlių ir gamtos mylėtojams neužsukti į šį nuostabų parką. Vėliau po apsilankymo parke galima toliau keliauti po Olandija bei susipažinti su olandų kultūra, virtuve, gamta bei tradicijomis. Todėl nieko nelaukite ir planuokite savo kelionę į spalvotąją Olandiją.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt kamtoreikia.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top