Kauno lankytinos vietos gamtoje

Kauno lankytinos vietos gamtoje

Kaunas yra antras pagal dydį mūsų šalies miestas, todėl galite būti  tikri – lankytinų vietų taip pat netrūksta. Na, o šį kartą siūlome trumpai susipažinti su lankytinomis Kauno vietomis gamtoje. Jeigu norite plačiau sužinoti apie Kauną, kur ir kada jame geriausia apsilankyti – apkeliauk.lt turi be galo daug informacijos apie keliones Lietuvoje ir ne tik.

• Vieškūnų piliakalnis yra viena nuostabių vietų, kurią tikrai verta aplankyti bent kartą gyvenime. Taigi, jeigu norite  pasigrožėti nuostabiais gamtos vaizdais, tai būtinai nuvykite prie šio piliakalnio ir tikrai neteks nusivilti. 

• Jiesios piliakalnis yra dar vienas nuostabus gamtos objektas, kurį būtina pamatyti nors kartą, jei svečiuojatės Kaune. Tiesa, šis piliakalnis turi dar ir kitą pavadinimą – dar yra vadinamas Napoleono kalnu. 

• Žavitės parkais ir dievinate augalus? Tuomet būtinai užsukite į Nemuno salos parką. 

• Santakos parkas yra dar viena lankytina vieta. 

• VDU Botanikos sodas yra dar viena puiki vieta, norintiems pasigrožėti  nuostabiais augalais. 

• Verta aplankyti ir Panemunės šilą.

• Na, ir, žinoma, o kaip gi be Kauno marių? Atvykite pasigrožėti jomis. 

• Ramybės parkas yra dar viena vieta, kurią verta bent kartą pamatyti gyvenime. Galite būti tirki, tai yra viena labiausiai atpalaiduojančių erdvių. 

• Narvelės upės slėnis yra puikus pasirinkimas, kai norisi būti ir gamtoje, ir pasimėgauti vandens telkiniu. 

• Taip pat verta pasakyti, kad Kalniečių parkas yra dar viena puiki vieta, norintiems pasigrožėti įvairiais augalais. 

Taigi, Kaune tikrai yra ką pamatyti. Taigi, jau dabar pradėkite planuoti savo laiką taip, kad spėtumėte aplankyti kuo daugiau šių nuostabių vietų. Kaip žinia, būtent buvimas gamtoje yra vienas naudingiausių dalykų – verta pasakyti, kad būtent leisdami laiką šioje erdvėje, mes galime nusiraminti ir atsipalaiduoti ir bent trumpam pamiršti kasdienius rūpesčius. Be to, buvimas gamtoje taip pat padeda didinti atsparumą stresui ir gerina emocinę būseną. Daugiau informacijos rasite https://darzininkyste.lt/.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt kamtoreikia.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top