Parkai Vilniuje, kuriuose malonu ne tik iškylauti, bet ir sportuoti gryname ore

Atšilus orams norisi kuo daugiau laiko praleisti gryname ore, todėl įprastas treniruotes galite perkelti į parkus, kuriuose smagu ne tik iškylauti, bet ir sportuoti. Vilniuje žalių zonų yra ne taip ir mažai, taigi, galite pasirinkti jums labiausiai patinkančią vietą.

Vingio parkas

Tai – pati populiariausia Vilniaus vieta, kurią mielai renkasi įvairių sporto šakų entuziastai. Vingio parkas apima net 162 hektarų teritoriją, kurią apeiti gali būti tikrai nemenkas iššūkis. Vingio parke rasite tikrai nemažai vietų, kuriose galėsite pasitiesti jogos kilimėlį ir atlikti įvairius mankštos pratimus.

Kūdrų parkas

Užupyje esantis Kūdrų parkas – tai tikra ramybės oazė, kurioje galite pabūti su savo mintimis, pasimankštinti ar tiesiog pamedituoti.

Bernardinų sodas

Bernardinų sodas, esantis pačiame miesto centre, vilioja išpuoselėtais gėlynais ir Vilnelės čiurlenimu. Nors Bernardinų sodas yra ganėtinai nedidelis, tačiau čia tikrai atrasite kampelį, kuriame galėtumėte pasimankštinti gryname ore.

Žirmūnų paplūdimys

Žirmūnų paplūdimys tikrai patiks visiems, mėgstantiems aktyvų laisvalaikį prie vandens. Čia Vilniaus miesto gyventojai turi galimybę ne tik pasimėgauti mankšta gryname ore, bet taip pat nusiprausti po lauko dušu. Žirmūnų paplūdimys patiks ir paplūdimio tinklinio ar krepšinio entuziastams, nes čia įrengtos šiems komandiniams žaidimams skirtos aikštelės.

Valakampių paplūdimys

Valakampių paplūdimys neretai yra tituluojamas sportininkų rojumi. Tai tikrai nekelia nuostabos: pliaže įrengtos net šešios tinklinio aikštelės, krepšinio aikštelė ir futbolo aikštė. Pramogų nepristigs ir patys mažiausi paplūdimio lankytojai – čia taip pat įrengtos karstyklės, čiuožyklos, smėlio dėžės ir sūpynės.Jei planuojate mankštintis lauke, jums tereikės pasirūpinti kokybišku jogos kilimėliu, kuris užtikrintų maksimalų komfortą. Treniruočių kilimėliai yra siūlomi specializuotose sporto reikmenų parduotuvėse, kuriose tikrai rasite pačių tinkamiausių prekių.

Scroll to Top