Įsirenginėjate naujus namus? Rinkitės lietuviškas prekes!

Įsirengti savo naujus namus taip, kad juose jaustumėtės gerai – tikras iššūkis. Namai juk yra ramybės ir laimės šventovė, vieta, į kurią visada turėtume norėti sugrįžti. Tai erdvė, kurioje praleidžiame daugiausiai laiko. Kad ir koks mūsų gyvenimo būdas bebūtų, būtent į namus grįžtame su didžiausiu malonumu. Todėl verta skirti savo laiką ir apsvarstyti, kokios interjero detalės jūsų gyvenimą namuose pavers dar geresniu ir jaukesniu. Interjero dizainas – tai ne tik baldai ar sienų spalva, jis daro didžiausią įtaką mūsų savijautai namuose.

O kad jaustumėtės gerai visomis prasmėmis – net kai pamatysite galutinę remontų ar naujo būsto įsirengimo kainą, rinkitės vietines lietuviškas prekes. Nuspręsdami rinktis prekes iš Lietuvos verslų jūs ne tik sutaupysite pinigų, bet ir laiko, nes prekių neteks ilgai laukti, o be to, komunikacija su pardavėjais bus kur kas paprastesnė ir sklandesnė. Vardyti vietinės produkcijos įsigijimo privalumus galėtume ilgai, tačiau šis tekstas apie tai, kaip jaukiai įsirengti namus, renkantis lietuviškas prekes. 

Ką pirmiausia reikėtų žinoti?

Norint tikrai gerai jaustis savo namuose, reikia tinkamai juos išplanuoti ir palaikyti tvarką, nepaisant jų dydžio. Pagrindų pagrindas yra teisinga visų mūsų namuose esančių baldų ir daiktų vieta bei jų išdėstymas. Jei kiekviename žingsnyje suklupsime už nereikalingų ar nepatogiai išdėstytų baldų, atsipalaidavimą galėsime pamiršti. Baldai pirmiausia turi būti funkcionalūs.

Kaip sukurti savitą namų interjero charakterį?

Tikriausiai visi esame girdėję terminą namai su siela. Pagalvojus apie tokius namus iš karto pasijaučiame šilčiau. Taigi, ką daryti, kad mūsų namai taptų tokiais? Viskas labai paprasta. 

Pirmiausia pasirūpinkite jaukia atmosfera. Rinkitės švelnias šilto atspalvio spalvas, kurios bus matomos ant sienų, langų, dekoratyvinių pagalvėlių ir kitų interjero detalių. Nepamirškite užuolaidų ar roletų, nes langai privalo būti kuo nors uždengti – net jei tai kainuos vizualų patalpos ploto sumažėjimą. Yra dešimtys lietuviškų verslų, galinčių pasiūlyti platų užuolaidų bei žaliuzių ar roletų pasirinkimą. 

Kalbant apie pastarąjį variantą, rekomenduojame atkreipti dėmesį į roletų pasirinkimą Lietuvoje. Jų pasirinkimas suteiks jums ne tik privatumo, bet ir jaukumo, nes galėsite rinktis iš daugybės skirtingų spalvų, kurias nesunkiai priderinsite prie bet kokio namų interjero. Kokie pasirinkimai jūsų laukia – galite pamatyti čia: https://roleta.lt/roletai/.

Kitas svarbus dalykas yra nuotraukos ir kitokio pobūdžio sentimentai, tikrai sukursiantys jūsų namams taip reikiamą sielą ir savitą charakterį, kurio nerasite niekur kitur. Tačiau neapsiribokite tik nuotraukomis. Šiai misijai gali pasitarnauti ir vaikų piešiniai, įdomūs suvenyrai iš aplankytų šalių ar bet kas kita, kas bus susiję konkrečiai su jūsų šeima, išgyvenimais ir prisiminimais.

Maksimalus komfortas namuose? Misija įmanoma

Kad ir kokio unikalumo interjero dizainą pavyks sukurti namuose, tai negarantuos maksimalaus komforto, o tik padės geriau jaustis juose. Kad gyvenimo kokybė būtų itin aukšto lygio, turėtumėte pagalvoti apie tokius dalykus, kaip kokybiškas namų šildymas, gera garso ir šilumos izoliacija, puikus patalpų vėdinimas, itin geras interneto ryšys, oro kondicionavimo sistema, funkcionali buitinė technika ir net langų bei durų apsaugos nuo vabzdžių, kurie atšilus orams tampa tikra įkyrumo bomba namų gyventojams.

Apsaugas nuo uodų ir kitų skraiduolių taip pat galite įsigyti Lietuvoje už konkurencingą rinkos kainą, tad kodėl nepasinaudojus galimybe? Lietuviškas tinklelis roletas padės apsisaugoti nuo nepageidaujamų svečių namuose, todėl turėtumėte apsaugoti visas angas, kuriomis vėdinate namus.

Atminkite, kad gerai įrengti namai nėra tik nuotraukų rėmeliai ir harmoningai suderintos interjero spalvos, bet ir patogumas bei daiktų funkcionalumas.

Scroll to Top