„JACOBS“ kavos rekordas

Kavos kultūra Lietuvoje, tokia pat ryški, kaip ir visoje Europoje ar pasaulyje. Atvedus kavos išsinešimui madą, vis daugiau įvairaus amžiaus žmonių pradėjo mėgti šį tonizuojanti gėrimą, o įvairiausių rūšių kava paskatino kitus tapti net gurmanais. Nors ir atrodo, kad kava yra paprastas gėrimas, tačiau nuo jo dažniausiai prasideda bendravimas. Tai lyg atsipalaidavimo būdas dieną, o prasiblaškymo ryte. Vaikštant sostinės gatvėmis mus pasitinka gausybę įvairiausių kavinių bei kavos parduotuvių, kurios savo svaiginančiais kavos aromatais kviečia užsukti kavos. Dar abejojate, kad kava Lietuvoje, o ypač didžiuosiuose valstybės miestuose nėra tokia svarbi, tuomet skaitykite toliau.
Šalyje 2009 metais Vilniaus centre šalia Katedros pasirodė didelė pripučiama tamsiai žalia sofa, kurios viduje buvo įrengtas įspūdingas kavos muziejus. Pati sofa prilygo dviejų aukštų namui, kas lėmė jos patekimą net į Guinnesso rekordų knygą. Ši sofa buvo skirta vienai iš populiariausių kavos gamintojų Vokietijoje „JACOBS“ kavai. O kodėl buvo pasirinktas būtent Vilnius šiam eksponatui? Tas metais Vilnius buvo paskelbtas Europos kultūros sostine, tad šia proga ir atsirado ši sofa.
Kadangi kava yra neatsiejama rytais, o ypač šaltuoju metu sezonu, toks eksponatas išties tapo traukos objektu, kuris subūrė tikrus kavos gerbėjus pasigrožėti tiek išorę, tiek vidumi. Muziejaus viduje svečiai buvo vaišinami skania „JACOBS“ kava, o ir pati aplinka priminė šiltą ir jaukią vietą, būtent puodeliui kavos.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt kamtoreikia.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top