Sodybos nuoma

Atostogas jau galima išsinuomoti

Atrodo, niekas nepakeistų nerūpestingų vasarų kaime pas močiutę. Uogos ant smilgų, ilgi vakarai pievose, akmenuotas sraunios upės dugnas ir iki skausmo pažįstami miško takeliai – kiek atiduotų dabartiniai tėvai-miestiečiai, kad galėtų savo daugiabučių kiemuose žaidžiantiems vaikams padovanoti vasarą kaime… Pasirodo, nieko nėra neįmanomo! Atostogas kaime jau galima išsinuomoti!

Galbūt sodybos nuoma dar nėra plačiai paplitęs reiškinys, tačiau jis sparčiai populiarėja. Sodyba kaime – daugelio miesto gyventojų svajonė. Atrodo, tik joje galima rasti visišką ramybę, pabėgti nuo minios šurmulio ir susilieti su gamta. Visgi, ši svajonė dažnam lietuviui yra neįgyvendinama dėl finansinių galimybių. Tokioje situacijoje sodybų nuoma – išties gelbstinti išeitis. Išsinuomoti sodybą galima vos keletui dienų ar savaitei. Dažnai tai kainuos pigiau, nei viešbučio kambariai visai šeimai, o su sodyba gausite ir didžiules lauko erdves, nereta pasiūlys ir platų užsiėmimų vaikams ir suaugusiems asortimentą, pirtį ar baseiną. Tokioje sodyboje atostogos nenusileis ir įprastam užsienio kurortui!

Taip pat dažnai sodybos yra nuomojamos ir šventėms, pobūviams bei įvairiems renginiams. Jų suteikiama erdvė leis sutalpinti ir didžiausią svečių minią, mėgautis tiek vidaus, tiek lauko užsiėmimais. Vestuvių organizatoriai taip pat vis dažniau atsigręžia į lietuvišką folklorą, rengia pobūvius įvairiomis temomis, kurioms geriausiai tinka sodybos erdvė. Taip pat dažnai sodybos yra nuomojamos įvairiems mokymams, sąskrydžiams, organizacijų vasaros susitikimams. Išties tokios erdvės ženkliai pranoksta pobūvių sales bei renginių patalpas miestuose – čia atsiranda įvairiausių lauko užsiėmimų, o darbą nesunku suderinti su sveiku bei ramiu poilsiu.

Taigi, sodybų nuoma – tai džiugi ateities perspektyva, leisianti prisiminti vasaras kaime neištuštinant piniginės. Kas gali būti geriau už neaprėpiamas erdves, vandens telkinius, buvimą toli nuo miesto ir rūpesčių bei žinojimą, jog šia laime dalintis teks tik su pačiais artimiausiais?..

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt kamtoreikia.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top