Siuntos Lietuva - Anglija

Siuntinys Anglijoje gyvenantiems vaikams – ką tėvai dažniausiai siunčia?

Vargu, ar rastume šeimą Lietuvoje, kurioje nėra išvykusių gyventi, mokytis arba dirbti į Angliją. Skaudu visiems, tačiau sunkiausiai tokį atsisveikinimą pakelia vyresnio amžiaus tėvai, kurie į svečią šalį išlydi savo vaikus ir anūkus. Tačiau yra bent mažas būdas parodyti meilę ir dėmesį išvykusiems, o tai padeda nuraminti graužatį ir patiems tėvams.

Atrodo, Anglijoje yra visko, tačiau tėvai vis tiek krauna siuntinius ir siunčia juo vaikams. Kai siuntiniai keliauja iš Anglijos į Lietuvą – viskas aišku: vaikai tėvams siunčia įvairius buities daiktus, drabužius, kosmetikos priemones, nes, ne paslaptis, kad Anglijoje ir pasirinkimas didesnis, ir neretai viskas kainuoja pigiau, o ir vaikai uždirba daugiau, todėl nori palengvinti dalią tėvams. Tačiau siuntos Lietuva–Anglija (https://www.siuskpigiau.lt/) – taip pat dažnos. Tik skiriasi siuntų turinys.

Į Angliją dažnai siunčiami namų prisiminimai ir smulkios dovanos anūkams, nesvarbu, kad čia žaislai kainuoja brangiau, o ir siuntimas kainuoja papildomai – tokia jau senelių dalia. Tačiau dažniausiai siuntose į Angliją galima rasti maisto produktų – marinuotų daržovių, rūkytos mėsos gaminių, varškės, šakočių ir svarbiausia – saldainių. Tokios lauktuvės Anglijoje gyvenantiems vaikams – labai brangios, nes, pirmiausia, atkeliavusios iš namų ir, visų antra, Anglijoje tam tikrų maisto produktų ir gaminių tiesiog nėra, o Lietuvoje juos įprasta valgyti, todėl užsienyje gyvenantiems lietuviams tokių skonių trūksta.

Šiandien jau nebereikia jaudintis dėl to, kad siuntinyje esantis maistas suges, nes siuntos adresatą pasiekia neįtikėtinai greitai, siunta pristatoma iki pat namų durų, taip pat užtikrinamas siuntinio saugumas.

Taigi net, jei gyvenate Anglijoje, galite skanauti tėvų marinuotas daržoves, ragauti lietuviškus rūkytos mėsos gaminius, o vaikai smaližiauti lietuviškais saldainiais – būtent maisto produktai yra populiariausi tarp siunčiamų siuntų iš Lietuvos į Angliją.

Scroll to Top