Skrydžiai lėktuvu – greitas keliavimo būdas

Atostogos  – atsikvėpimo metas. Vieni mėgsta pabūti su šeima ir ramiai atsikvėpti namuose, kiti keliauja automobiliu į gamtą ar gražiausius savo šalies kampelius, o treti dega noru keliauti į kaimynines šalis. Siekiant keliauti pigiau ir patogiau dažnai yra rankamasi kelionės lėktuvu.

Lietuvių kelionių maršrutai yra išsibarstęs ne tik po Europą, tačiau ir po tolimas egzotiškas bei nepažintas šalis. Tiesa, trumpų atostogų metu nėra galimybės daug laiko skirti skrydžiui, todėl yra geriau rinktis artimus maršrutus.  Vienas populiariausių ilgųjų savaitgalių tikslas – Rygos oro uostas. Skrendant iš Vilniaus yra užtrunkama mažiau nei valanda ir jau galima pradėti atostogas Lietuvos kaimyninėje šalyje. Žinoma, lietuvių susidomėjimą Ryga lemia ne tik trumpas  keliavimo laikas tačiau ir pigūs skrydžiai į Latviją.  Atvykę turistai pirmiausia apsilanko ypač įsimintiname senamiestyje, paragauja tradicinių patiekalų. Latvių virtuvėje yra  ypatinga užkandžių stalo tradicija, kuri paprastai užima apie 2/3 visų valgių. Po pietų norisi pailsėti, o tam puikiai tinka vos už 30 minučių kelio esanti – Jūrmala. Šis kurortas siūlo ne tik poilsį prie jūros, bet ir kiek aktyviau bei smagiau praleisti laiką vandens pramogų parke.

Lenkija – taip pat gana patraukli skrydžio kryptis. Sostinėje Varšuvoje besilankantys turistai grįžta su geriausiomis rekomendacijomis. Šį pasirinkimą lemia tiek patogūs skrydžiai iš Vilniaus tiek kitoje Lietuvos dalyje gyvenantiems pigūs lėktuvų bilietai iš Palangos. Atvykę į Lenkiją turistai pirmiausia apsilanko miesto širdyje – Plac Zamkowy. Tai itin graži aikštė, kurioje galima rasti visko: žonglierių, dainininkų, muzikantų, kavinukių, balionų ir dar daug daug visko.  Apsilankę aikštėje toliau turistai patraukia į Koperniko muziejų. Čia galima likti itin nustebintam  įdomiausių mokslo išradimų. Muziejuje taip pat galėsite sužinoti koks jausmas atsidūrus žemės drebėjimo epicentre, apsilankyti robotų teatre, pagulėti vinių vonioje ar susipažinti su pačiais mažiausiais pasaulyje gyviais. Susipažinus su mokslu iš arčiau rekomenduojama nepamiršti ir istorijos bei apsilankyti viename didžiausių Europoje Lenkijos žydų istorijos muziejuje.

Taigi, keliaujant lėktuvu galima labai greitai savo trumpas atostogas paversti nepamirštamomis, susipažinti su kaimyninėmis šalimis ir praplėsti akiratį. Lietuvoje galima rasti netgi tris oro uostus, esančius skirtinguose miestuose (Vilniuje, Kaune ir Palangoje), kurie patenkins kiekvieno keliavimo poreikius.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt kamtoreikia.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top