Keliaujame į parką su vaikais! Kokius daiktus reikia pasiimti?

Daugelis tėvelių teigia, kad ėjimas į viešumą su vaikais reikalauja pasiruošimo. Žinoma, ilgainiui net ir didelės išvykos nebėra baisios, tačiau pačioje pradžioje gali atrodyti, kad vaikui reikia visko labai daug, tačiau juk visko kiekvieną kartą eidama iš namų su savimi tikrai neimsite.

Šis straipsnis ir yra parašytas tam, kad išėjimas į parką neatrodytų kaip labai sudėtingas darbas. Svarbiausia įvertinti savo vaiko poreikius ir tinkamai pasiruošti viskam, kas gali laukti.

  • Mažieji išalksta kur kas greičiau nei suaugusieji, tad svarbu su savimi pasiimti lengvai transportuojamo ir tuo pačiu greitai virškinamo maisto. Imkite tai, ką tikrai Jūsų mažasis mėgsta, o ne tai, ką norėtumėte jam duoti. Parke geriausia taikytis prie vaiko poreikių.
  • Žinoma, maitinimui būtinos ir tinkamos lėkštutės, taip pat, puodeliai, su savimi reikia turėti ir šaukštelius. Pasirūpinkite, kad maitinimas nebūtų sudėtingas.
  • Žinoma, su savimi būtinai pasiimkite drėgnų servetėlių, kurios leis kur kas paprasčiau nuvalyti atsiradusius nešvarumus.
  • Taip pat kai kurios mamytės visada su savimi turi šiukšlių maišelius. Tiesiog po maitinimo lieka labai daug nereikalingų popieriukų, o ne visada greta parkuose yra šiukšlinės. Tokiu atveju iki reikalingos vietos nunešti šiukšles bus patogiau.
  • Taip pat reikalingi ir šiltesni drabužiai. Net jeigu oras atrodo geras – papildoma apsauga vaikui yra būtina.
  • Einant į parką rekomenduojame su savimi turėti ir vaiko mylimiausius žaisliukus. Tuomet bus paprasčiau nuraminti, kai jis ožiuojasi.
  • Su savimi net ir parke labai siūlome vežtis gultukus. Tiek tokiu atveju, kai vaikas daugiausia laiko praleidžia horizontalioje padėtyje, tiek tokiu atveju, kai vaikas jau ropoja. Tiesiog ant savo gultuko jis jausis saugiai, taip pat, pavyks išvengti nešvarumų. O grįžus namo galėsite gultuką išskalbti.

Vieną kartą išėjus pamatysite, kaip viskas yra paprasta ir patogu. Nuo to karto norėsis eiti vis dažniau ir tokios smulkmenos kaip kad lėkštutės visada bus Jūsų rankinėje. Leiskite kuo daugiau laiko su savo mažiausiais, mėgaukitės buvimu drauge gamtoje.

 

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt kamtoreikia.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top