Lauko šiukšliadėžės

Žalių miesto zonų problematika

Žaliosios miesto zonos yra būtinos miestui, tačiau žmonėms iškyla įvairiausių problemų. Kur pastatyti automobilį? Problema mieste yra kiemai su išvažinėtom žaliom zonom. Miestiečiai nebe žinodami kur juos statyti, renkasi pačias įvairiausias vietas: geltona spalva žymėtus kelkraščius, žaliąsias kiemų zonas ir netgi parkus. Ignuoruojami ir kelio ženklai, draudžiantys statyti automobilį.

Ar parkus mėgsta gyventojai?

Gyventojai labai mėgsta parkus ypač rudenį kai grįžta į darbus, mokyklas. Kol geras oras nori pasivaikščioti, atsipalaiduoti, savaitgaliais pasportuoti. Tėvai su mažais vaikais visus sezonus lankosi, tikėdamiesi vaikui gryno oro, supažindinti su kintančia gamta, palesinti paukščių, pabendrauti su bendraminčiais. Pensininkai taip pat labai vertina parkus, nes toliau važiuot jau sveikatos nėra. Žmonės į parką eina pabendrauti, sportuoti, pasidžiaugti vaizdu į saulę, medžiais, vandeniu. Paklausyti medžių ošimo. Sušilti nuo prisiminimų. Pasivaikščiojimai po parką, teikia daug teigiamų emocijų.

Lauko šiukšliadėžės

Lauko šiukšliadėžės tai itin svarbus akcentas: miesto gatvėse, aikštelėse, parkuose, šalia viešojo transporto stotelių, nuosavų namų kiemuose, šalia prekybos centrų ir kt. Tam, kad visi galėtume tinkamai palaikyti miesto švarą ir nešiukšlintume kur papuola, būtina visur įrengti kuo daugiau lengvai prieinamų lauko šiukšliadėžių. Lauko šiukšliadėžės atlieka ne vieną funkciją. Visų pirmą jos suteikia kievienam praeiviui didelį patogumą, kadangi nereikia ilgai galvoti, kur mesti su savimi turimas šiukšles. Taip pat tinkamai suderinus jas su kitais architektūros elementais galima išgauti ne tik patogų, bet ir gražų vaizdą. Lauko šiukšliadėžės yra keletos rūšių: betoninės, plastikinės, metalinės ar kelių medžiagų kompozito.

Betoninės šiukšliadėžės

Betoninės šiukšliadėžės- geriausias pasirinkimas, nes tokie gaminiai labai universalūs ir gali būti pritaikomi kone kiekvienoje viešoje vietoje. Siekiant pastatyti ne tik estetiškas ir patvarias šiukšlių dėžes, reikia atkreipti dėmesį į gaminio medžiagą. Betono gaminiai visada yra populiarūs dėl savo ilgaamžiškumo ir išskirtinio patvarumo. Tai pat ir dėl to, kad vėliau nereikia naudoti jokios papildomos priežiūros. Betonas tvirta medžiaga, kuri visiškai nereaguoja į temperatūros pokyčius, jas visada galima nudažyti su betonui skirtais dažais.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt kamtoreikia.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top