Auto dalys

Auto dalys Lietuvoje

Ne paslaptis, kad lietuviškų automobilių, deja, bet neturime. Mūsų tautiečiai dažniausiai renkasi europietiškus arba amerikietiškus automobilius. Taip pat dalis renkasi azijietiškus, t. y. japoniškus automobilius. Atlikti tyrimai parodė, kad daugiau nei pusė lietuvių vairuojamų automobilių yra vokiški. Antrieji pagal populiarumą Lietuvoje yra japoniški auto, o treti – prancūziški. Dažniausiai automobiliai perkami dėvėti, nes naujų transporto priemonių kainos statistiniam lietuviui kol kas vis dar yra neįkandamos. Tuomet kyla problemos dėl auto dalių pirkimo, kurios tampa galvos skausmu. Šį rūpestį lengvai padeda išspręsti auto dalimis prekiaujančios įmonės.

Automobilių dalys Lietuvoje nėra toks didelis rūpestis, kai žinai ko ir kur ieškoti. Mūsų šalyje auto dalys nėra mamutai, todėl rasti jų nėra taip sunku. Pagal populiariausias automobilių markes galime spręsti, kokios markės automobiliams tinkančios dalys labiausiai aktualios mūsų šalyje. Jei akimis grįžote į pirmąją pastraipą, tuomet pamatėte, kad vokiškų, japoniškų bei prancūziškų automobilių tankis Lietuvoje didžiausias. Atitinkamai tokių pat šalių automobiliams paklausiausios ir auto dalys.

Pasak autoservisų savininkų, didžiausias automobilių dalių pikas būna pereinamaisiais metų laikais – tai pavasarį ir rudenį, nes vairuotojai nori pasiruošti artėjančiam sezonui. Auto dalys, kurias važiuojantieji perka pavasarį ir rudenį skiriasi, tačiau didžiausias populiarumas abiejų sezonu metu išlieka toks pat – padangos ir langų apiplovimo skystis. Rudenį vairuotojai daugiausia išleidžia tokioms auto dalims, kurios net per didžiausius šalčius užtikrina lengvą automobilio užvedimą, o pavasarį negailima pinigų prekėms, kurios suteikia spindesį mašinai.

Rūpinantis ir puoselėjant savo automobilį negailima pinigų. Svarbu, kad automobilis būtų tvarkingas, o auto dalys, esančios jame, negestų ir nepavestų bet kokios kelionės metu.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt kamtoreikia.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top