Romantiškos Vilniaus vietos

Romantiškos Vilniaus lankytinos vietos

Vilnius – ypatinga vieta, kurioje galima pažinti Lietuvos istoriją, susitikti su draugais, leisti laiką su šeima ar net eiti į pasimatymus su nepažįstamais žmonėmis ar savo antromis pusėmis. Romantiškų vietų Vilniuje yra ne viena, o norintys jaukiai praleisti vakarą tikrai gali pasirinkti vieną ar net kelias iš jų.

Romantiškos vietos Vilniuje

  1. Katedros aikštė. Katedros aikštė nors yra išties plati, tačiau itin romantiška vieta. Jos didingumas priverčia aiktelėti kiekvieną, o grožėtis galima valandų valandas. Prie katedros aikštės stovi Vilniaus katedros varpinė, į kurią gali pakilti kiekvienas norintis. Jeigu mėgstate stebėti saulėlydžius ar norite nustebinti brangų žmogų ypatinga Vilniaus panorama – pakilkite į varpinę ir būkite tikri, kad vaizdas bus vertas daugiau už tūkstantį žodžių.
  2. Kalnų parkas. Galbūt kažkam atrodytų, kad nieko romantiško ten nėra, tačiau pasiimkite ten antrą pusę ir nusipirkę kokių skanumynų, susiraskite jaukią vietelę. Nors aplinkui bus ir kitų žmonių, tačiau intymumo tai tikrai nesugadins, nes didelė suoliukų gausa suteiks jums erdvės.
  3. Bernardinų sodas. Bernardinų sodas puikiai tinka ilgiems pasivaikščiojimams. Kadangi šalia jo teka upė, tai jos tėkmę, šalia nardančias antis ir kitus paukščius galima stebėti atsisėdus ant įrengtų suoliukų. Šio sodo žaluma tikrai pakeri, o viduryje parko esantis fontanas džiugina tiek jaunus, tiek senus. Nueikite ten ir mėgaukitės nuostabiu vandens šokiu, įvairiomis spalvomis ir išgirskite mėgstamas melodijas, o gal net pasimatymo metu vieną iš jų skirkite savo žmogui.
  4. Gedimino pilies bokštas. Tai išties didingą ir labai įdomią istoriją turinti vieta, į kurią verta pakilti. Nuo Gedimino kalno matosi visas Vilnius, o jau tie ryškiai raudoni saulėlydžiai… Tikra pasaka, kuri paverstų bet kurį vakarą labai romantišku ir įsimintinu.
  5. Trijų kryžių paminklas. Leisdami romantiškai laiką Kalnų parke nepatingėkite truputį pakilti aukščiau ir pamatyti tris Vilniaus kryžius iš arti. Nuo šio kalno taip pat atsiveria ypatinga sostinės panorama, kurią galima stebėti nevaržomai. Patikėkite, jūsų antrai pusei tai tikrai patiks.

 

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt kamtoreikia.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top