Laukui skirta kėlimo technika

Jei reikalinga kėlimo technika, kuri bus naudojama lauke bei skirta nuolatiniam naudojimui, perkelti net itin didelio svorio kroviniams, tuomet labiausiai tinka gembiniai kranai. Žinoma, tai ne pigi technika, bet jei yra tokios įrangos poreikis, tuomet tai neabejotinai geriausias pasirinkimas. GH kranai yra etalonas šioje srityje.

Šio tipo kranus galima atskirti iš to, kad jie montuojami ant rėmo, kuris gali judėti horizontalia kryptimi, nes stovi ant bėgių ar ratukų. Tokiu būdu prasiplečia krano aptarnavimo zona, kurios dydis priklauso nuo to, kaip plačiai įrengti bėgeliai. Dėl uždaros konstrukcijos kranų rėmai gali atlaikyti itin dideles apkrovas, todėl beveik nėra krovinio, kuris negalėtų būti pakeltas šio tipo kranais.

Egzistuoja pilnai gembiniai kranai bei pusiau gembiniai. Pusiau gembinių kranų skirtumas tas, kad jie naudojami kai nėra poreikio aptarnauti visą gamyklos plotą. Viena keltuvo pusė yra tvirtinama prie sienos ar esamų konstrukcijų, o kita liečiasi su žeme, tokiu pat būdu, kaip pilnai gembinių kranų.

Kiekviena erdvė turėtų būti apžiūrėta individualiai ir dėl kranų įrengimo paruošiami projektai, kurių tinkamiausią būtų galima įgyvendinti.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt kamtoreikia.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top