Ką padovanoti paaugliui: idėjų sąrašas

Paaugliai stebi didžiausias muzikos, mados, technologijų, popkultūros – beveik visko – tendencijas. Jie taip pat nebijo pasakyti, kas jiems patinka arba, greičiausiai, kas ne. Dėl šios priežasties visus, nepriklausančius Z kartos grupei (taigi, jus), gali bauginti dovanų paaugliams galvojimas.

Siekdami jums padėti, apibendrinome populiariausias dovanas visų tipų paaugliams berniukams, mergaitėms ir visiems kitiems, kurie drįsta vadintis paaugliais, nesvarbu, ar jie laisvalaikį leidžia išbandydami naujausius įtaisus, neatsilikdami nuo karščiausių naujienų ar „TikTok“ tendencijų. 

Šiame sąraše yra daugybė unikalių dovanų idėjų: kai kurios iš jų yra nebrangūs būdai, kaip nustebinti jaunuolius, o kiti yra suasmeninti atradimai, skirti paminėti svarbias akimirkas, tokias kaip mokyklos baigimas ir dideli gimtadieniai (pavyzdžiui, jų laukiamas 16-asis gimtadienis). 

Asmeninis įkrovimo mazgas

Per šį silikoninį mazgą įkrovikliai gali būti naudojami vienu metu trims įrenginiams – išmaniajam telefonui, išmaniesiems laikrodžiams ir populiariesiems „AirPods“. Elektronikos parduotuvės turėtų turėti tokių patogių įkrovimo mazgų.

Nutrinamas plakatas ,,100 filmų” idėja

Kino mėgėjams patiks nutrinti kas vakarą po naują filmo idėją. Šiame sąraše yra 100 – nuo kultinės mėgstamos klasikos iki naujesnių filmų idėjų. Dovanos gavėjas tikrai neliks be filmo idėjos penktadienio vakarui.

Mėnulio lempa

Net ir tomis naktimis, kai nesimato visavertis dangus, ši naktinio staliuko lempa leidžia jiems užmigti šviečiant mėnuliui. Vienu mygtuko paspaudimu jie gali perjungti 16 skirtingų mėnulio spalvų, akimirksniu pakeisdami savo erdvės atmosferą.

Profesionalus 3D rašiklis

Naudodami šį rašiklį, jie gali išimti savo piešinius iš puslapio ir padaryti 3D gyvūnus, namus, mažas figūrėles ir dar daugiau. Skirtingai nuo kitų 3D spausdinimo rašiklių, jis turi du greičius: greitesnis užpildyti didesnius plotus ir lėtesnis greitis sudėtingesniems meno kūriniams.

Mini šaldytuvas

Jie gali užpildyti jį užkandžiais ar gazuoto gėrimo skardinėmis arba naudoti jį visoms odos priežiūros priemonėms, pvz., veido kaukėms, kremams ir akmens volams, kurie geriausiai veikia atšaldyti.

Nešiojamas įkroviklis

Daugelis telefonų maitinimo bankus vadina „naudingiausiu dalyku, kurį kas nors gali turėti“. O kai paaugliai visada naudojasi savo telefonais, tai garantuotas laimėjimas.

Individualūs geriamieji stiklainiai

Jūsų paaugliui patiks neštis asmeninę gertuvę į pamoką ar sporto salę, žinant, kad niekas kitas jos nesupainios su saviške. Rinkitės iš įvairių šriftų, spalvų ir stilių.

Didelė mazgo pagalvė

Padovanokite savo paaugliui unikalią pagalvę. Galimi įvairių spalvų dizainai, jiems patiks šaunus minimalistinis dizainas, papuošiantis jų miegamąjį kambarį.

Sunki antklodė

Teigiama, kad sunkios antklodės daro stebuklus paaugliams, kurie naktimis prastai miega. Padovanokite tokią ir, tikėtina, jis naktimis miegos kur kas geriau.

Neoficiali Hario Poterio kulinarijos knyga

Netgi paaugliai gali sukurti magiją virtuvėje su šia Hario Poterio įkvėpta kulinarijos knyga, kurioje yra 150 receptų nuo katilo pyragaičių iki mėgstamiausios Hario saldaus pyrago. Juk Haris Poteris dabar populiaresnis nei bet kada anksčiau.

Nike Air Force 1 sportbačiai

Šie klasikiniai sportbačiai niekada neišeina iš mados. Visiškai balta versija tinka prie visko ir visada.

Nešiojamas pripučiamas gultas

Puiki dovana, nes tokį gultą lengva sulankstyti ir supakuoti, kaip ir pripūsti. Nesvarbu, ar jūsų paauglys juo plūduriuos ežere ar baseine, ar ilsėsis stovyklavietėje, jis bus paruoštas naudoti per kelias minutes.

Apšviestas makiažo veidrodis

Jei jūsų dukra pradeda darytis makiažą arba tiesiog jai reikia veidrodžio odos priežiūros rutinai, jai patiks šis kosmetinis veidrodis su natūraliais LED apšvietimais.

Scroll to Top