Į ką atkreipti dėmesį, ruošiant vietinio verslo reklamines skrajutes?

Prekinio ženklo reklamavimo būdų yra daug, o vienas efektyviausių – skrajučių platinimas paštu. Tiesioginė reklama, kuri pasiekia adresatus į jų pašto dėžutes, dažniausiai sulaukia nemažo susidomėjimo, tačiau tam, kad reklama būtų susidomėta, ją ruošiant, maketuojant, rekomenduojama atsižvelgti į tam tikrus aspektus.

Šabloniškai paruošti maketai, neatkreipiantys dėmesio savo spalvomis ar tekstu, neretai nukeliauja tiesiai į šiukšlių dėžę, todėl, visų pirma, reklaminis skelbimas turi būti patrauklus ir  traukiantis akį. Tam gali padėti pasirinkta netradicinė brošiūros forma. Kadangi dažniausiai gaunamos tradicinės formos skrajutės, katalogai, atvirukai, rekomenduojama apsvarstyti netradicinius formų sprendimus. Išskirtinė reklaminė medžiaga visuomet sulaukia didesnio susidomėjimo ir tokiu būdu gali padidinti naujų klientų ratą.

Dar vienas svarbus aspektas – kokybiškas informacijos atspausdinimas. Skrajučių gamybai rekomenduojama pasirinkti ilgametę darbo patirtį turinčią įmonę, kurioje dirba kvalifikuoti ir profesionalūs specialistai. „Avaneta“ siūlo ne tik korespondencijos platinimo paslaugas, bet taip pat gali sumaketuoti ir atspausdinti visą reikalingą medžiagą. Netradicinės reklamos skelbimai be jokios abejonės adresatą sudomina ir šiuo atveju jis perskaito gautą informaciją ir įsimena prekinį ženklą, jo siūlomas paslaugas ar prekes.

Rekomenduojama atkreipti dėmesį į prekių ar paslaugų pobūdį, nes nuo to taip pat gali priklausyti, kokį korespondencijos būdą rinktis. Jeigu paslaugos ar prekių pardavimo vieta yra, pavyzdžiui, Vilniaus miestas, tada ir turi būti atliekamas skrajučių platinimas Vilniuje, o ne kitame mieste. Remiantis pastebėjimais, žmonės, gyvenantys kitame mieste, retai dėl tam tikrų paslaugų ar prekių ryšis kelionei į kitą Lietuvos miestą.

Išskirtinė, įdomiai pateikta reklama, kuria susidomi platus žmonių ratas, pritraukia potencialius paslaugos ar prekės pirkėjus, tačiau vienas svarbiausių aspektų, įmonėms parengus brošiūras, skrajutes ar kitoje formoje esančią informaciją, pasirinkti patikimus reklamos platintojus. Reklamos platinimas Lietuvoje kurį atlieka „Avaneta“, yra pelniusi klientų pasitikėjimą, bei įvertinta teigiamais atsiliepimais, o ilgametė darbo patirtis leido tūkstančiams žmonių pasitikėti laiku, efektyviai ir operatyviai atliekamomis paslaugomis. Didelį dėmesį skirdami klientams, visapusiškam jų poreikių išpildymui, „Avanetos“ darbuotojai nuoširdžiai ir sąžiningai atlieka savo darbą, pradedant bendravimu su klientais, jų poreikių išpildymu, korespondencijos maketavimu, spausdinimu ir platinimu.

Scroll to Top