Stovyklavietė su palapinėmis

Vasaros bei žiemos vaikų stovyklos Lietuvoje

Jeigu Jūsų vaikas per daug laiko praleidžia prie kompiuterio ir norite, kad atostogų metu jis kuo daugiau judėtų – tokiu atveju siūlome pasidomėti, kokios atostogos siūlomos žiemos bei vasaros metu. Stovyklos vasaros bei žiemos metu tikrai labai įvairios, tad jeigu ieškote laisvalaikio savo vaikui – nesunkiai rasite.

Žinoma, kai pasirinkimas toks platus – gali būti sunku rasti tai, kad suteikti vaikui galimybę tobulėti, tačiau tuo pačiu labai puikiai leist laiką. Nurodysime Jums pagrindines galimybes, kurios dažniausiai pasirenkamos Lietuvoje. Galbūt tai padės jums apsispręsti.

Vasaros stovyklos

Visiškai natūralu, kad vasaros metu vaikams organizuojamos stovyklos siekiant juos paskatinti kuo daugiau laiko praleisti lauke. Net ir tokiu atveju, kai lyja – lauke vistiek šilta. O šiuo metu aktyvių stovyklų pasirinkimas yra labai platus. Nuo tokių, kuriose mokomasi užsiimti tam tikra sproto šaka, iki tokių, kuriose stengiamasi skatinti vaikus daugiau laiko praleisti gamtoje ir tuo pačiu galbūt pamilti stovyklavimą.

Juolab, vasaros stovyklos rengiamos beveik visoje Lietuvoje, tad nesunkiai rasite tą variantą, kuris Jums labiausiai tinka ir lokalizacijos prasme.

Stovyklos žiemos metu

Visiškai natūralu, kad žiemos metu vaikai nebepraleidžia tiek daug laiko  kiek vasarą. Tokiu atveju labai puikiai tinka stovyklos, kuriose mokomas naujų dalykų, kuriose galbūt stengiamasi mokytis savo svajonių profesijos subtilybių.

Gera galimybė – stovyklos, kuriose mokomasi elgtis su IT prietaisais bei įrangomis, taip pat, įvairios šokių stovyklos. Žinoma, tai nereiškia, kad žiemos metu nereikia eiti į lauką. Reikia, ir dažniausiai stovyklų organizatoriais stengiasi suderinti fizinį ir protinį aktyvumą. Tačiau visiškai natūralu, kad laiko lauke praleidžiama kur kas mažiau.

Svarbiausia suteikti vaikams galimybę aktyviai leisti laiką. Tokiu atveju net ir pačios paprasčiausios pramogos bus labai smagios. O kadangi leisti laisvalaikį leisti yra gana niūru – siūlome leisti vaikui išbandyti bent jau kelias stovyklas ir radus patinkančią – joje leisti laiką kiekvienais metais.

Scroll to Top