Kokie dokumentai reikalingi perkant butą?

Kokie dokumentai reikalingi perkant butą?

Buto pirkimas – vienas įsimintiniausių įvykių gyvenime. Taigi, būtina jam ir atsakingai pasiruošti. Iš pradžių, teks rasti atsakymus į daugybę įvairių klausimų, kad suprastumėte, koks butas jums yra reikalingas. Na, o suradus jį, teks surinkti ir daug vertingos informacijos apie tai, ko reikia, kad šis sandoris būtų sklandus. Dokumentai – taip pat ne išimtis. Tad, kviečiame sužinoti daugiau apie tai, kokie perkant butą reikalingi dokumentai?

Gera žinia ta, kad norint įsigyti butą, dokumentų prireikia kur kas mažiau, nei norint jį parduoti. Taigi, dėmesį verta atkreipti į tai, kad, jeigu pirkėjas nori butą įsigyti savo lėšomis, tokiu atveju, tokiu atveju tereikia tik galiojančio asmens tapatybė patvirtinančio dokumento bei sutuoktinio ( – ės) sutikimo, jei asmuo yra susituokęs. Na, o tuo atveju, jei butas bus perkamas išsimokėtinai su paskola, tuomet bus reikalinga ir patvirtinta kredito sutartis.

Žinoma, taip pat reikalinga ir pirkimo pardavimo sutartis. Dėmesį verta atkreipti ir į tai, kad, jei butas bus įsigyjamas išsimokėtinai, ją teks dar papildyti turto vertinimu. Daugiau informacijos apie tai, kokie dokumentai yra reikalingi perkant butą, galite sužinoti užsukę į https://www.untu.lt/blog/buto-pirkimo-pardavimo-sutartis.

Apibendrinant belieka tik pridurti, kad buto pardavimas yra vienas iš tų procesų, kuriam nereikia daug dokumentų, o nusprendus kreiptis į profesionalus, apskritai neteks patirti daug nepatogumų – būsite iš anksto informuoti, kokių dokumentų reikia.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt kamtoreikia.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top