Trys būdai pasimėgauti lauko erdve namuose žiemą

Žiema daugelį sulaiko viduje. Šaltos ir niūrios dienos reiškia, kad mes daugumą laiko praleidžiame ten, kur šilta ir patogu. Bet vis tiek galima rasti būdų pasimėgauti savo turimomis lauko zonomis, net kai jos skendi sniege. Buvimas lauke ne tik mažina stresą ir padeda praskaidrinti mintis, buvimas lauke kartu su šeima gali padėti pasivyti praleistą laiką, pasilinksminti, ir sukurti naujų įspūdžių.

Prieš leisdami laiką lauke, turėsite nukasti sniegą aplink jūsų lauko erdvę, ir nuvalyti baldus. Kieme galima smagiai praleisti laiką ir žiemos metu, tereikės didesnio pasiruošimo žemoms temperatūroms. Išbandykite šiuos patarimus, kaip pasimėgauti lauko erdvėmis namuose žiemą.

Lauko šildytuvai ir laužavietės

Leisdami daug laiko lauke norėsite jaustis šiltai, todėl įsirenkite nedidelę laužavietę, arba pasistatykite lauko šildytuvą. Šildytuvus ir kitus aksesuarus bei baldus jūsų lauko erdvėms galite rasti Rengio partneris internetinėje parduotuvėje: https://renginiopartneris.lt/parduotuve/

Naudodamiesi dujinį ar elektrinį lauko šildytuvą, laikykitės visų rekomenduojamų saugumo priemonių.

Terasos ir dengtos pavėsinės

Dar vienas geras būdas mėgautis buvimu lauke, esant pastogėje. Terasos ar dengtos pavėsinės įsirengimas pasiūlo puikų būdą pasislėpti nuo kritulių, ir sukurti patrauklią lauko erdvę. Įkurkite pastogę lauke, lyg kambarį namuose. Jauki lauko aplink terasoje arba pavėsinėje taps dar jaukesnė su sofa ar sėdmaišiais. 

Kepsninė pastogėje bus ne tik būdas surengti vakarienę lauke žiemą, bet ir papildomas šilumos šaltinis.

Užtiesalai ir dar daugiau užtiesalų

Nors lauko šildytuvas gali šildyti jus ir jūsų šeimos narius, įsisupus į šiltą užtiesalą bus maloniai šilta, kad ir koks nemalonus oras tvyrotų lauke. Jeigu išties šalta, nepamirškite kepurių, pirštinių, šalikų ir paltų, tada ir buvimas lauke taps patogiu laiko leidimo būdu.

Apšvieskite

Nors laužas ir šildytuvas skleidžia šviesą, didelėm erdvėm dažniausiai to neužtenka. Lauko apšvietimo įrengimas leis jūsų šeimai likti lauke ilgiau ir kartu praleisti nuostabų vakarą.

Pramogos vaikams

Pakankamai sunku išvilioti vaikus į lauką šiltuoju metų laiku, tad žiemą tai gali būti dar sunkiau. Žaidimai buvimą lauke gali paversti maloniai laukiamu, ypač žaidimai su sniegu. Vaikus gali ypač sudominti teleskopas ir žvalgymasis po giedrą dangų. Jei turite įrengtą laužavietę, jiems gali būti smagu ant ugnies kepti zefyrus.

Terasos ir pavėsinės neskirtos tik vasaros laikotarpiui. Pasinaudoję keletu gudrybių, šiomis lauko erdvėmis džiauksitės ir žiemą.

Scroll to Top